2019. június 26. szerdaJános
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kastély-timeline: itt a WebKastély állandó próbája

2012. október 10. 16:25, utolsó frissítés: 16:25

Az örökbe fogadott kastélynak Facebook-oldalt kell készíteni, amely bemutatja az adott kastély múltját, említésre méltó eseményeit, ott lakó családjait, fontos történelmi pillanatait és jelentőségét - olvasható a Webkastély vetélkedő állandó próbájának felhívásában.

A WebKastély vetélkedő állandó próbájának lényege a régmúltat idéző kastélyokat egy új síkban, modern felületen is bemutatni, összemosni a múltat a jelen eszközeivel és lehetőségeivel. Erre pedig tökéletesen alkalmas a Kastély-timeline (Kastély-idővonal).

A verseny értékelésénél az ötletességet, a tartalmat és az érdekes, kreatív megjelenítési formákat pontozzák majd. A szervezők kikötése, hogy a Facebook oldal lájkolható legyen, hiszen ezen a felületen lehet majd szavazni a próbára. Az itt összegyűjtött szavazatokat fogja a zsűri számolni, ez alapján pontoz majd.

Az állandó próba Facebook-oldalát az utolsó feladat feltöltési határidejéig, október 31., 12 óráig lehet létrehozni. Az oldalt lájkolók száma pedig november 3-án 20 órakor lesz összeszámolva.

A versenybe folyamatosan lehet jelentkezni, egészen az utolsó próba meghirdetéséig elfogadott az új csapatok regisztrációja. Bővebb információk a WebKastély honlapján. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS