2019. június 26. szerdaJános
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Itt a WebKastély első próbája

2012. október 08. 17:26, utolsó frissítés: 17:26

Közzétették a szervezők a Webkastély vetélkedő első próbáját. A verseny első próbájának címe a Kastélykert.

Az örökbe fogadott kastélyok rendelkeznek udvarral, kerttel, amelyek a kastélyok fénykorában nagyon fontos szerepet kaptak. Mára a kertek nagy része romos, elhanyagolt állapotban van, erre szeretnék a szervezők felhívni versenyzőik és a vetélkedőbe bekapcsolódó külső személyek figyelmét.

A feladat, hogy olyan tevékenységeket, rendezvényeket, programsorozatokat tervezzetek, amelyek segítenek rendbe tenni, szebbé varázsolni a kastélykertet, amelyek eltüntetik a nem kívánt látványt és az ott uralkodó káoszt. A feladat akkor igazán érdekes, ha ennek eredménye is van, akár előtte-utána fotókkal is alá lehet támasztani a tevékenységek hatékonyságát.

Abban az esetben, ha az örökbe fogadott kastélykertbe nem mehetnek be a versenyzők, akkor írásos formában is benyújthatják az általuk elgondolt tevékenységek leírását és ezek indoklását, esetleg alátámasztását.

A megoldásokat a www.webkastely.ro címre várják, a feltöltések határideje október 11., csütörtök 10 óra. A honlapon a próba feltöltésétől lehet szavazni egészen október 14., vasárnap éjfélig.

A vetélkedőre a bejelentkezés nem zárult le, folyamatosan lehet még regisztrálni egészen az utolsó próba meghirdetésének dátumáig. Természetesen előnyt jelent a minél előbbi jelentkezés. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS