2019. január 22. keddVince, Artúr
-1°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mutasd a feneked, megmondom, ki vagy!

szerk. 2002. július 11. 20:37, utolsó frissítés: 20:37

"Tapasztalataim szerint a fenéknek jóval erősebb a #b#kifejező ereje#/b#, mint a tenyérnek, hiszen az előbbi egész életünk alatt szüntelenül változik" -- nyilatkozta Ulf Buck fenékjós. A vak német férfi bróker-hátsókból következtet a tőzsdeindexre.
A fenékjósom szerint jó hetem lesz...A fenékjósom szerint jó hetem lesz...
A 39 éves Buck Hamburgtól északnyugatra, egy Meldorf nevű faluban él és ott is "rendel". Sokan keresik fel, a legkülönfélébb foglalkozású és társadalmi helyzetű emberek, hogy fenekükből olvassa ki jövőjüket. Buck előtt nem kell szégyenlősnek lenniük, hiszen a férfi hároméves kora óta vak, így nyugodtan letolhatják fehérneműiket. A farjós ezután végigfuttatja ujjait a kliens tomporán, és megmondja, hogy az illető számíthat-e pénzügyi sikerekre, családi boldogságra, miként alakul az egészsége, van-e művészi tehetsége stb.


A körte alakú hátsó türelemről tanúskodik

Buck először csak a közeli barátainak fenekéből jósolt, azután egyre tágult a kör. Vaksága miatt igencsak kifinomult a tapintása, kezét éveken át külön is "edzette", ujjai közül a legjobban érzékelő a mutató- és a középső. Bár ő maga sokat gyakorol, Buck szerint nem túl nagy ügy a farjóslás: amatőr fenékjósok is elég nagy pontossággal meg tudják mondani bárkinek legfőbb személyiségjegyeit. "Az almaformájú, izmos tompor karizmatikus, dinamikus, önbizalommal bőven bíró és gyakran kreatív egyént sejtet, olyat, aki élvezi az életet. A körte alakú far arról árulkodik, hogy gazdája türelmes, két lábbal áll a földön".Megfejthető bróker-far

Ulf Buck sikereiről vonakodik beszélni, annyit azonban felfedett, hogy egy bróker két teljes éven át volt a kliense. "Ha nem bízott volna abban, hogy egy vak látnok képes megjósolni a tőzsdei részvények árfolyamának alakulását, akkor nem járt volna hozzám olyan sokáig" -- mesélte a férfi. Buck amúgy azt mondja, hogy semmiféle "hátsó" szándék nem motiválta a fenekek felé a jósláson kívül. "Nem a magam örömére cirógatok fenekeket, erre nincs szükségem. A feleségem gyönyörű, nekem elég az ő fara" -- vallja Buck.

(Forrás: MTI)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS