2019. október 17. csütörtökHedvig
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nászajándék nélkül maradt az ifjú pár

Daczó Kati 2002. június 12. 11:28, utolsó frissítés: 11:28

Kellemetlen meglepetéssel kezdődött egy rákosi fiatal pár házassága. A lakodalom utáni napon rájöttek, hogy lakásukból ellopták a teljes esküvői ajándékpénzt. A madéfalvi rendőrség szerint #b#"bonyolult esettel"#/b# van dolguk.
Császár László és menyasszonya, Gabriella idén június elsején keltek egybe. A több mint kétszáz fős vendégsereg hajnalig mulatott a madéfalvi kultúrotthonban, majd hajnalban az ifjú pár a bérmaszülők kíséretében hazavitte új otthonába, Rákosra az ajándékba kapott pénzt. Itt egy részét megszámolták, majd a férj kivett annyit belőle, hogy a muzsikásokat kifizethesse és visszatértek a mulatságba.


Isten hozott! - ez a felirat várta a tolvajt is RákosonIsten hozott! - ez a felirat várta a tolvajt is Rákoson


Az ajándéknak viszont nem sokáig örvendhettek a fiatalok. Az otthonhagyott, műanyazacskóba tett mintegy 80-100 millió lejnek egyszerűen nyoma veszett. Az emeletes, nyolcszobás lakást több család is használja. A lakodalom éjszakáján a földszinti részen aludt az ifjú férj öccse és annak barátnője, a pénzt pedig az emeletről emelték el, ám a földszinten pihenők semmit nem vettek észre.


A madéfalvi rendőrség alkalmazottai szerint bonyolult esettel van dolguk. Abban a vélemények megegyeznek, hogy a tolvajnak ismernie kellett a terepet, egyes feltételezések szerint elbújhatott a lépcsőfeljárat mellett is, kivárva, amíg a háziak elmennek. A fiatalok mindenképpen bíznak abban, hogy az életük megalapozására ajándékozott pénz nem a tolvaj életének megalapozására szolgál majd.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS