2019. november 19. keddErzsébet
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Karnevál, rezesbanda, party time

fotók:Gossler Attila 2002. március 11. 17:58, utolsó frissítés: 17:58

[Fotóriport] A hétvégén megmozdult a kolozsvári levegő. A Music Pub tudniillik karnevált szervezett, amolyan kis dionüszoszi ünnepélyt maskarákkal, bogárhátú felvonulással és Kusturica-feelinggel.
Az egyik résztvevő -- a karnevál apropójából Kolozsvár központjában 30-40 bogárhátú vonult fel.Az egyik résztvevő -- a karnevál apropójából Kolozsvár központjában 30-40 bogárhátú vonult fel.


A Fanfare Shavale zenekar Romanból érkezett. Ők nyomták Kolozsvár központjában a felvonuláskor a nyitányt, de ők voltak a worming up az éjjeli bulin is. A Fanfare Shavale zenekar Romanból érkezett. Ők nyomták Kolozsvár központjában a felvonuláskor a nyitányt, de ők voltak a worming up az éjjeli bulin is.


Haszonjármű maskarákkal. Haszonjármű maskarákkal.


Cigányasszony, varázsló és olajsejk útban az interdiszciplináris konferencia felé. Cigányasszony, varázsló és olajsejk útban az interdiszciplináris konferencia felé.


Az Escorial vendéglő a szakácsát delegálta a konferenciára.Az Escorial vendéglő a szakácsát delegálta a konferenciára.


A legfiatalabb résztvevő.A legfiatalabb résztvevő.


Mindenre elszánt jelmezbál-résztvevők. Helyszín: a Music Pub éjszakai bulija.Mindenre elszánt jelmezbál-résztvevők. Helyszín: a Music Pub éjszakai bulija.


Egy félreértés okán, a kalapos urat maszkabáli versenyzőnek nézték. Mint kiderült, az úr csak magát alakítja, az eredetiség pedig egy pezsgővel jutalmazták.Egy félreértés okán, a kalapos urat maszkabáli versenyzőnek nézték. Mint kiderült, az úr csak magát alakítja, az eredetiség pedig egy pezsgővel jutalmazták.


A Fanfare Shavale sztárja.A Fanfare Shavale sztárja.


A buli. A buli.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS