2019. május 24. péntekEszter, Eliza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bookline.ro: a mai rendelést még házhoz szállítják karácsonyra!

fizetett hirdetés 2007. december 18. 17:22, utolsó frissítés: 16:25

Otthonról kényelmesen, olcsón megrendelt és házhoz szállított olvasnivaló. Bookline.ro-val az erdélyiek számára véget ért a kölcsönkért és a határon keresztül átjuttatott könyvek időszaka. #b#(x)#/b#

„Egy kis európai feeling, végre. Holnap megyek, sorbaállok valahol, nehogy elhatalmasodjon rajtam a kellemes érzés” - vélekedik Nándika, az egyik legrégebbi erdélyi blogger a Bookline.ro szolgáltatásáról. Hogy megértsük a blogger örömét, tekintsük át mit is nyújt a romániai magyarságnak ez a portál.


Magyarország legnagyobb online könyváruházának erdélyi oldalán is több mint 200 000 magyar és mintegy 400 000 idegen nyelvű kiadványból lehet válogatni. A nemrég beindult, és mindjárt nagy népszerűségre szert tett Bookline.ro-n a magyarországi köteteken kívül a külhoni magyar kiadók kínálata is elérhető az antikvár példányok, valamint a térképek mellett.

A hajdan internetes antikváriumként indult magyar cég októberben tette meg első lépéseit Romániában. Az erdélyi bemutatkozásra a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásáron került sor, ahol meglepően nagy érdeklődés övezte az internetes portált, főként a fiatal generáció részéről – nyilatkozta Almási Katalin, a Bookline marketing vezetője. A honlapon regisztrált felhasználók


kedvezményes áron juthatnak hozzá kiválasztott könyvükhöz,

de ha a kívánt példányból épp nincs raktáron, akkor előjegyzési lehetőségre is van mód, azaz jelzik emailben, ha a kívánt kötet megjelent újból a kínálatban.


A Bookline alkalmasint személyre szabott kuponkedvezményekkel is kedveskedik, vagyis az eredeti 20%-os kedvezményhez képest még 5 vagy 10%-os bónuszt is biztosítanak. Az már csak hab a tortán, hogy rendszeres, nagy kedvezményeket biztosító kiadói akciókkal is találkozhatnak a vásárlók a honlapon barangolva.

A fizetés a termékek átvételekor készpénzben (RON), vagy on-line bankkártyával is történhet, a zökkenőmentes házhoz szállítást pedig a GLS futárszolgálat biztosítja az ország egész területére. Ez a szolgáltatás nagy könnyítést jelent a szórványban is, mert köztudomású, hogy az érintett vidékeken alig vannak magyar kiadványokat árusító boltok, ráadásul nem kell órákat ácsorogni a postán.A legfrissebb hír a Bookline.ro háza tájáról ,

hogy a nehezen beszerezhető könyvek mellett elektronikai cikkek, drogéria termékek, játékok, CD-k és DVD-k egyre bővülő kínálatával várják immár az erdélyieket is.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS