2020. március 31. keddÁrpád
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mit keresek én itt?

szerk. 2007. október 30. 12:59, utolsó frissítés: 2007. október 29. 17:02

Olvasóink több mint negyede keresőmotorokon keresztül jut el hozzánk. A #b#dundi pornótól#/b# és a magyar szadomazótól a gundel palacsintán át a hősiesség fogalmáig: minden út hozzánk vezet.

Ez a cikk nem a törzsolvasóinkról szól. Nem azokról, akiknek a Firefox indításakor automatikusan a Transindex jön be, nem azokról, akik bepötyögik a böngészőbe az url-ünket, és még csak nem is azokról, akik a Hajnali hírlevelünkről vagy egy gyűjtőoldalról kattannak ránk. Nem, ez a cikk azokról szól, akik teljesen véletlenül jutnak el hozzánk. Nem is róluk, hanem az eljutás hogyanjáról és miértjéről.

Néhány napig követtük, milyen kulcsszavakra rákeresve jutottak el olvasóink a Transindexig, ezekből válogattunk néhányat. Megnyugtatásul közöljük, hogy ezek nem a leggyakrabban előforduló keresések, hanem a legmulatságosabbak. A leggyakrabbakról annyit, hogy két héttel ezelőtt például Porcsalmi Bálint népszerűbb volt olvasóink körében, mint a szex.A keresés ördögi dolog.

Vannak, akik olyan szavakat, szókapcsolatokat próbálnak keresni, amelyek csak egy találatot hoznak. De ha sikerül ilyenre bukkanniuk, azt nem kürtölhetik szét a neten, mert akkor oda az egy-találatosság. Mint ahogy az is szív, aki ismét rákeres például arra, hogy “Mindenki azt hiszi, okos, pedig csak én vagyok úthenger”. Ebben a cikkben például kétszer szerepel ez a mondat, az idekattintó mégsem jut közelebb ahhoz, amit meg akart tudni.

A begyűjtött kereséseket kategóriákba csoportosítva közöljük.


Irodalom és idézetek

Mindenki azt hiszi okos, pedig csak én vagyok úthenger – nem tudjuk, kinek az agyából pattanhatott ez ki, de megérdemelte. A nők szépek meztelenül – ezzel azt akarta mondani a Jolán, hogy viszont a férfiak nem szépek – mi meg azt akarjuk mondani ezzel, hogy nekünk bejöttél. A kategória további versenyzői:
Széchenyi idézet amilyen a nemzet
Az aranykakas opera
Alkalmi versek
Koszorúfeliratok
Csonkatorony nyúlik a felhőbe
Mesél a bácsi erdő
A Négyszögletű Kerek erdő
Egy csikkszedő négy cigarettát sodorniSzex

Ez egy igazán erős kategória, belefér a homoszeksz-től a dundi pornó-n át a transzvesztitá-ig minden, de a kedvencünk az az illető, aki egyszerűen azt keresi, aki leszopna. További keresések:
Punci free képek tortúra
Pasi fotók
Férfiak boxerben
Magyar szado mazoKaja

A gundel palacsinta Receptorunknak köszönhetően állandóan hozza az olvasókat, és van, aki pikáns alatt nem ugyanazt érti, mint az előző kategóriában keresők: ő a csípős papriká-ra kíváncsi. A túrós puliszka szintén ebbe a kategóriába került.


Szókapcsolatok

Az egy dolog, hogy valaki banya vicc-eket akar olvasni nálunk, de vajon mi az a protokollbújtató? További szokatlan szóösszetételek:
Masszírozó karosszék
Pinavirág
Puritán szemétA hely specialitása

Van, aki a székely feminizmus-ra kíváncsi, mások meg kevésbé rugaszkodnak el a valóságtól, és a hagyományos értékeket keresik Erdélyben – mint amilyen a karcfalvi fúvószenekar.


Politika, történelem

1958. történelmi eseményei, Pongrácz Gergely 56: az ötvenegynéhány éves események igencsak érdeklik olvasóinkat, akárcsak a mostani koppintások: budapesti zavargások, harci gázok, harc a zsidó veszedelem ellen. Persze van, akit csak elméleti síkon foglalkoztat ez az egész, ő magára a hősiesség fogalmá-ra keres rá, miközben egyeseket a jelenkori vendégmunkás-mozgalom érint meg: spanyolországi eperszedés.


Honfoglalók

Melyik évben nyílt meg október 26-án a Világbank budapesti irodája? – teszi fel a kérdést a Google-nek egyik kedves olvasónk, míg egy másik arra kíváncsi, mi az a múmia?. Nekünk már csak az kellene kiderítenünk, honfoglalóztak vagy Legyen Ön is milliomost játszottak.


Oknyomozók

Vannak önjelölt (?) oknyomozó riporter olvasóink is. Ki mást érdekelhetne például Orbán Viktor háza , vagy miért írná be bárki a keresőbe ezt: egyetemi adjunktus bruttó bér 2007.


Fauna

Nem tudhatjuk, hogy az Ijesztő foltos éjjeli lepke mennyire pontos megnevezés, de a rácponty az legalább tényleg rácponty.


Mindenmás

Szomszédnéni csak egy van, a blogjuk meg nálunk. Ha egy könyvnek lehet végtagja, akkor az csak az Álmoskönyv lehet (Álmoskönyv kéztörés).

További keresések a kategóriában:
Szövegfelismerő program
Barlanghasonlat
Válás
Gramantik

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS