2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kolozsváron lép fel Fenyő Miklós és a Bikini

(x) 2007. október 08. 14:13, utolsó frissítés: 14:06

Az október huszadikai buli nem véletlen: a koncertekkel a Paprika Rádió egy éves születésnapját ünnepli. Óriási lcd-tévé, repülős séta és rengeteg nyeremény a szülinapra.

Október 20-án először lép fel Kolozsváron a sportcsarnokban Fenyő Miklós és a Bikini. A leghíresebb magyarországi zenekarok közt emlegetett Bikini olyan slágerekkel lopta be magát a közönség szívébe, mint a Közeli helyeken, vagy a Kapsz egy képet rólam. A 30 éve zenélő legendás zenekar után a magyar nyelvű rock & roll vezéregyénisége, a Hungária zenekar frontembere, több generáció kedvence, Fenyő Miklós is fellép.

Az október 20-i fergeteges buli nem véletlen: a koncertekkel a Kolozsváron sugárzó Paprika Rádió egy éves születésnapját ünnepli. A város legszélesebb magyar zenei választékát kínáló rádió munkatársai azonban ennél többre készülnek: több magyarországi sztárral készített interjú mellett számos nyereményjáték is várja a hallgatókat. Értékes ajándékcsomagokat, külföldi utazást, wellness hétvégéket fognak kisorsolni, vásárlási utalványok találnak gazdára, miközben a hallgatókkal való ismerkedésen és a közös szórakozáson lesz a hangsúly.

A koncertet megelőzően nyílt napok keretében lehet bekukkintani a rádió hétköznapjaiba, az érdeklődők egy fergeteges Karaoke show keretében próbára tehetik énekhangjukat és slágerismeretüket, míg a kreatívabb hallgatók szlogeníró, adáscím-adó versenyen bizonyíthatják tehetségüket, természetesen értékes nyereményekért cserében. A rádió vállalkozó kedvű hallgatói pedig a Reggeli Tornádó vendégműsorvezetői lehetnek.Az egyik legizgalmasabb szülinapi játék főnyereménye egy kincset érő 32 inches lcd televízió. A feladat egyszerű: Kolozsváron, a város valamelyik zegében-zúgában ott lapul a készülék távkapcsolója, amelynek hollétéről a rádió műsorát figyelmesen követők naponta egy információt tudhatnak meg. Ezeket követve kezdődhet is a kincsvadászat.

Szintén nem szokványos nyeremény a repülős séta Kolozsvár felett. A repülőzéshez azonban nem csak szerencse kell, hanem gyorsaság is: nyerni ugyanis, csak az nyerhet, aki elég gyorsan hívja a www.paprikaradio.ro honlapon is megtalálható telefonszámokat miután elhangzik egy felszálló, vagy éppen zuhanó repülő hangja.

(pr)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS