2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Félsziget: mi a véleményed, ha már Józsi vagy?

kérdezett: Pál Edit Éva, fotókKassay Réka 2007. július 27. 18:49, utolsó frissítés: 18:39

"Illetve még azt szeretném elmondani, hogy Kolumbán Piroska barátnőmmel jöttem, és jobban szeretném, ha csokit is árusítanának a Félszigeten." #b#[dadaista körkérdés]#/b#
Nincs véleményük, a fejük és a lábuk fáj. Folyton azt az irritáló kérdést teszik fel, hogy miről. Nem elég a fa, vészes a csokihiány, vizes a sör és tulajdonképpen határozottan vau!

Egy árva lélek sem kíváncsi a véleményedre, a hisztériádra, a fájdalmaidra? Nem hallgat meg senki? Itt az egyedülálló lehetőség: elmondhatod a véleményed bármiről, bárhogyan, cenzúrázatlanul közöljük. Mi kíváncsiak vagyunk a TE véleményedre. Meg arra is, mi fáj...

Vigyázat, bármilyen egyezés vagy hasonlóság a fotókon szereplők és az interjúalanyok között kizárólag a véletlen műve!Tamás: Nagy kár, hogy elmarad az Andy C, és szerintem sokan mások is eljöttek volna direkt ezért. Az élettel kapcsolatban az a véleményem, hogy az élet egy szép ajándék, csak nem mindenkinek sikerül kicsomagolni. Fáj a fejem.Muha: Miről? Ez egy nagyon absztrakt kérdés. Nincs véleményem. A lábam, az fáj: leégett.


Boros Miki: Nekem nincs véleményem. Miért legyen? A bal térdem fáj, leüttek fociban.


Levente: Nem akarom semmiről sem elmondani a véleményem.
- Olyan jó a szakállad, igazán elmondhatnád...
Tudom, hogy jó, de nem mondom el.


Zoltán:Igen. Mert. A lábam fáj, és még a fejem is. Ennyi.

Kolumbán Piroska: Ne na, ne így!... A véleményem az, hogy a Félszigeten igazán árusíthatnának csokoládét, mivel egyetlen standon sem lehet kapni. Iszonyú nagy hiányosság. Az fáj a legjobban, hogy nem ehettem csokit az elmúlt három nap alatt.


Sándor Blanka: Kellett vegyek ma Piroskának csokit. Vettem kettőt, s a másik úgy elolvadt, hogy folyik. Ez fáj. A lábam meg azért sajog, mert ma tudtam meg, ki kell mennem a tanfelügyelőségre és sokat rohantam, ráadásul lekéstem a Humorfesztből az első órát, és ez is nagyon fájt.


Péter Péter: Nagyon jó a véleményem. Marosvásárhely nagyon szép város. Nagyon jó környezet, nagyon eltalálták a szervezők, hogy idehozták ezt a fesztivált.

Nagyon tetszik a többnyelvűség, sajnálom viszont szegény német kollégáinkat, akik nem érthetik, mert csak magyarul és románul van felírva, hogy INTRARE – BELÉPŐ. Azonkívül szerintem meleg van, kéne ültessenek fákat, nagyon sokat. Nagyon tetszik a zöld, a Félsziget, a zöld félsziget. Illetve még azt szeretném elmondani, hogy Kolumbán Piroska barátnőmmel jöttem, és jobban szeretném, ha csokit is árusítanának a Félszigeten.


III., még látó Béla: Miről? De miről? De miről? Nem tudom, miről. Szép az élet, nem tudom. Közben az, többnyire az. Jól nézel ki. A bungee jumping öngyilkosság. Szerintem se hal meg senki, de szörnyű!


Security Attila: Nagyon szépek vagytok. Most ilyenkor minden fáj. Nagyon nagy a meleg.


Security Attila 2: Nem mondom el, titok. Csak úgy.


Security Józsi: Az fáj, hogy mi itt dolgozunk és nézzük, hogy mindenki más dolgozik. Odaadom, né, mindenemet, dolgozzál helyettem. Az nem szórakozás, hogy veszekedni kell az ittas emberekkel.Security Attila 2: Azt én szeretem, verni az embereket.

Gáspárik Attila, 4. osztályos tanuló:
Igen, határozott igen. Az élet nagyon fáj, amit a nadrágomba nem vasaltak bele.Artúr: Határozottan javult a tegnap óta a véleményem. Mindenképpen pozitív irányba javult, mivel elég optimista alkat vagyok. Fáj, hogy haza kell mennem, és nem láthatom vasárnap az LGT-t.Géza: Szomjas vagyok. Szopattok, vagy mi van? Álljak neki, s mondjak véleményt? Vizes a sör. Nem ilyen százalékban kellene víznek lennie benne. A jó sör finom, nem ennyire vizes. Semmi se fáj.Pompieri (tűzoltók): Suntem în misiune... (küldetésben vagyunk).Eszter: Az Ákos-koncert mindent elsöpört. Ákos és a jelenléte felpörgette a Félszigetet.Kálmi:Az Eszter barátja vagyok és nekem is ugyanaz a véleményem. A meleg fáj és este a hideg.Corina: Nem szeretem a bukaresti sofőröket, nem tudnak vezetni, és nincs bennük elég empátia úgy mint sofőr. Az fáj, hogy nem lehetek Kolozsváron, ugyanakkor nem kaptam megfelelő bugyit ehhez a nadrághoz, ezért úgy döntöttem, nem húzok.

Misu, a fekete korcs kutya: Vauuuuu, sőt plfgbl – lefety, lefety.

Csanád: Az idei félsziget laposabb, mint a tavalyi. Kevesebb ember van, gyengébbeknek tűntek eddig a bulik. Tavaly több ember volt, ugyanilyen idő, és jobb volt a társaság.

Fotók: Kassay Réka

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS