2019. október 16. szerdaGál
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mennyi a manna máma?

P. E. É. 2007. július 26. 20:34, utolsó frissítés: 20:32

Isteni eledelek és italok, manna sehol, Kossuth Lajos azt üzente, máma ne várjátok. Csülökbe és sörbe fojtjuk bánatunk. AlapÁron. #b#[félsziget]#/b#
Idén sem jutottál el a Kanári-szigetekre? 50 lej naponta minimum – az egyetemisták szerint ennyibe kerül a nyaralás a Félszigeten. A hülye gazdagok, akiknek van pénzük, mégis idejöttek, megközelítőleg 100 lejt fizetnek.

Csendélet teávalCsendélet teával


Ha Unicumot iszol, akkor olcsón megúszod, a sör irtó drága – mondja Ottó, és Totó buzgón helyesel, közben kortyol egyet a házi meggypálinkából. A sörkolbász, amit épp majszol, 2 lej, és ha körítésként egy csapolt Holstent is kér, még 2,5 RON-t kell lepengetnie. Csirkemell szalmakrumplival – "az asszony" menüje – 6 lej.

Manna helyettManna helyett


A reggeli kávé 2 lej, s ez estig nem is változik. Biokaja is van, a meleg tea koncerten, sátorban kihűlteknek 2 lej, a jeges tea 3.

Zöld teaZöld tea


Amit még nem láttál: zsíros deszka, 1,5 RON darabja. A miccs is 1,5 RON, jó hír, hogy a mustár ingyenes. Kólatermék 3,5. Ínyenceknek a csokis fánkot ajánljuk desszertként 1,5 lejbe darabját, jól konszolidált jobboldaliaknak vargabéles jár, hogy édesítsék a szájuk ízét, igaz dupla áron.

Csípős falatokCsípős falatok


Halál a májra

Feszültséglevezetésként a habos sátrat ajánljuk, itt 5 teljes percig ingyen élvezheted a habfürdőt. Zsebibabáknak 50 lejért bungee jumping jár, kispénzűek már 5 lejért megtekinthetik a panorámát. Tüzes csirke 5-10 lej, a báránypörköltek is ennyiért hallgatnak.

Tüzes csirkeTüzes csirke


Felnőttmenü megközelítőleg 5-6 lej, a gyerekmenü sem olcsóbb: 5 lejbe kerül egy liter eredeti dobozostej.Upsz, ez a holnapi menü!Upsz, ez a holnapi menü!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS