2020. január 27. hétfőAngelika
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ismerkedj a fesztivityzőkkel!

szerk. 2007. június 25. 18:55, utolsó frissítés: 18:55

Pénteken indul a Félsziget és a Transindex közös játéka, de már most eldöntheted, kinek szurkolsz. A #b#résztvevők#/b#, Al-Aisától Trixig, Brassótól Nagyváradig.

Tessz


Al-Aisa Nariman Abtessam marosvásárhelyi, 16 éves. A Félszigeten minőségi zenét, szórakozást és barátokat keres. Azért szeretné megnyerni a Fesztivityt, mert így olyan emberekkel találkozhatna (a Pendulum, Kispál és a Borz, Hiperkarma, The Exploited tagjai), akikkel egyébként nem lenne lehetősége.Rékus


Barabás Réka tusnádi, 22 éves, és nagyon bevállalós: a Fesztivity-zsűri tagjait keresné meg a Félszigeten, „hogy vagy nagy-nagy köszipuszit nyomjak a pufitokra, vagy nagyon mérgesen húzzam össze a szemöldökömet, ha nem nyernék”. Nincs olyan, hogy akarom. Engedem, hogy megtörténjen – válaszolta arra a kérdésre, hogy miért akarja megnyerni a díjat. Akikkel találkozni szeretne (fontossági sorrendben): Kosheen banda, LGT öregfiúk, Ákos bácsi.


Maci


Barabási Enikő marosszentgyörgyi, 23 éves, nagyon tudja, miről szól a Félsziget, és államvizsga után elképzelni sem tud jobb kikapcsolódást, mint a Theatre of Tragedy, az LGT, Deák Bill Gyula, a Kispál és a Borz, a Quimby és a Tankcsapda koncertjei – főleg ha személyesen is találkozhat velük.


CH


Chripkó Csilla brassói, 19 éves, jókedvet, jó társaságot, na meg persze koncerteket és hideg sört keres majd a Félszigeten. Azért szeretne nyerni, mert akkor biztosabb lenne, hogy megy, és nem rohad máshol, hanem éli az életét. A Tankcsapdával és a Kispál és a Borzzal szeretne találkozni.


Péter


Felméri Péter kolozsvári, 24 éves, és nem bízik bennünk. Így válaszol arra a kérdésre, hogy miért szeretne nyerni: „Ez most becsapós kérdés? Ha ide nem írok semmit, akkor nem vehetek részt? Na jó, legyen. Mert az életben a boldogságot keresem és ez közelebb vinne a célom eléréséhez.” Amúgy a Zanzibárral szeretne találkozni.


D’alma


Ferencz Dalma marosvásárhelyi, 20 éves, elsőéves egyetemista, és szerinte hagyomány, sőt kötelesség résztvenni a Félszigeten a bulizós fiataloknak. „Őszinten elmondhatom, hogy egyik évben sem dolgoztam a Félszigeten csak azért, hogy ingyen bemehessek, sőt még az ismerősöket sem kerestem fel, hogy ingyen karkötőt szerezzenek. Úgy gondoltam, annál jobb nincsen, mint hogy gondtalanul bulizhassak, és ne legyek senkihez se hozzákötve!” – írja. Soha nem szeretett autogrammot kérni sztároktól, de mégis szeretne Ákossal találkozni.


Giotty


Ferencz Zsolt kolozsvári, 21 éves. „Nehéz lenne néhány mondatban megfogalmazni mindazt, amit egy hét alatt a Félsziget adhat valakinek. Buli, strand, sör, és ami a legfontosabb: szabadság, pihenés és persze szórakozás. Mindez így együtt egészen jól hangzik, különösképpen egy kimerítő szesszió után” – vallja. De Giotty nem csak magára gondol: fontos, hogy az ember minden évben lássa, hogy az erdélyi fiatalság nagy része pár napig ugyanúgy tudja élvezni az életet, mint ő. A Félszigeten mindenképpen ott lesz, a versenyre azért jelentkezett, mert elsősorban a Fesztivity koncepciója érdekli.

Szívesen találkozna Ákossal, hogy megtudja: egy olyan ember, aki költőhöz hasonlóan fogalmaz a szerelemről, az elfogadásról vagy a barátságról, vajon mit gondolhat személyes életében ugyanezekről; mennyire fontos az, hogy a közszereplő által hirdetett értékek épp annyira elengedhetetlenek legyenek a magánember számára is.


Gáti


Gáti Zoltán nagyváradi, 22 éves, és úgy tűnik, öregedni szeretne a Félszigeten. Minél több élményt keres, amelyekkel gazdagodjon, „hiszen nem az évek öregítenek, hanem az átélt megismételhetetlen, feledhetetlen, élménydús pillanatok.” Örök pechesnek tartja magát, épp ezért akarja bebizonyítani, hogy nyerni is tud. A Quimbyvel és a Hiperkarmával szeretne találkozni.


George


György István a legidősebb versenyzőnk, 27 éves. A székelyudvarhelyi srác a bulit keresi, és a komákat akarja heccelni. Ganxsta Zoleeval találkozna.


kisHagen


Hagen Levente nagyváradi, 19 éves, és punkrajongó, mint a mellékelt ábra is mutatja. Épp ezért a The Expolited énekese, Wattie Buchan a célpontja, rajta kívül jó koncerteket, új embereket és persze sört keres a Félszigeten. A Fesztivityre nem a díjért, hanem a játék kedvéért nevezett be.


Móni


Jakabfi Mónika sepsiszentgyörgyi, 20 éves. „Mit keresek a Félszigeten? Gondolkodtam a kérdés jelentésén... tehát két jelentése van?! Keresni nem keresek...sem pénzt, sem szerelmet, sem hálótársat... azonban elmegyek minden évben a Félszigetre, mert fő, hogy barátokat találjak, a legjobbakat, a legérdekesebbeket az ország (és nem csak) minden tájáról. Imádok szórakozni, bulizni, lubickolni a strandon és nem vonom meg magam a piálástól sem. Imádom az előadókat, a koncerteket és sorolhatnám...dehát ezt már nem keresem, biztos vagyon hogy megkapom minden évben a Félszigeten” – írja. Mindent megtenne azért, hogy kedvenceivel, a Pendulummal és Andy C.-vel találkozzon.


Nándi


Köllő Nándor András gyergyócsomafalvi, 17 éves. 150 napja számolja vissza a napokat az idei Félszigetig, és ehhez saját naptárat is készített. A havereim kicsit túlbuzgónak tartanak, de az az igazság, hogy szeretem a jó bulikat, a sok embert és a gyönyörű lányokat – írja. Tom Novyval, a Pendulummal és Sub Bass Monsterrel találkozna.


Kona


Lukácsi Lehel székelyudvarhelyi, a legfiatalabb versenyzőnk, 16 éves. Nagyon nagy álma, hogy eljusson a Félszigetre. „Szinte már fanatikusan, rögeszmésen várom az idei Félszigetet. Leginkább a Pendulummal találkoznék, vagy a Kosheennal – állítja.


Zenó


Mészáros Orsolya Zenóbia szatmárnémeti, 19 éves, új arcokat, jó bulikat, és a Fehér Lovagját keresi a fesztiválon. Azért jelentkezett, mert már a Jézuskától is jegyet kért, de nem hozott neki. „Lehet rossz gyerek voltam?” Kedvencei: Quimby, Ákos, Kispál és a Borz.


SportYka


Mihályfalvi Mónika székelyudvarhelyi, 16 éves, és többek közt a piercinges sátrat fogja keresni a Félszigeten. Álmaim legbensőbb és legelérhetetlenebbnek tűnő vágyai teljesülnének, ha magamévá tudhatnám a VIP belépők egyikét a 1/2 szigeten – írja. A Pendulum és a Kispál és a Borz a kedvencei.


Jancsika


Péter János Kolozsváron él, 26 éves. Súlyos egyéniség, és Deák Bill Gyulával szeretne találkozni. Majd elárulja, miért.


Gyula


Plesa Iuliu Francisc kolozsvári, 22 éves, és azt keresi a Félszigeten, amit eddig még senki sem kapott meg. Azért akar nyerni, mert nyerni jó, nyerni szép, nyerni kellemes. Gondolom, más olyan lelki fröccsöt írt, hogy csak na – teszi hozzá zárójelben. Az Altar énekesével, Andy Ghosttal szeretne találkozni, „meg azzal, aki rendes, és a híresség nem vitte túl magasra az elvárásait”! Nagyképű emberekkel nem szeret kezet fogni.


Szöszi


Székely Szabolcs Flavius marosvásárhelyi, 20 éves. Neki volt a legeredetibb elképzelése arról, hogy miért akar nyerni: tangót akarok Szepessy Szabolccsal táncolni a Gogol Bordello zenéjére, amit a Zdob si Zdub kever Andy C. bakelitjeirol a Toy Toy-ok háta mögött. Amúgy ő az egyetlen, aki észrevette, hogy elírtuk a határidőt a jelentkezési lapon. Pluszpont neki, mínuszpont nekünk.


Bokka


Varga Boglárka Eliz nagyváradi, 19 éves, és szerinte a Fesztivity díja egy nagyon kecsegtető nyeremény, hisz vége az érettséginek, és a legjobb buli lenne az idei nyarán. Ákossal, a Hiperkarmával és a Gogol Bordellóval szeretne találkozni.


Trix


Végh László Gyula marosvásárhelyi, 20 éves. Amit a fesztiválon keres: a bejárat, hosszas kikapcsolódás, gond nélküli öt nap, bőséges szórakozás, egy kis romantika, egy új frizura, jó nagy sátor, egy feneketlen sörösüveg, hullafáradtság. A Theatre of Tragedy-vel találkozna, hogy makogjon egy kis angolt, aztán az ideje többi részét az ő sztárjával töltené.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS