2019. november 17. vasárnapHortenzia, Gergő
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szerkó sup sepulchrum: amikor búcsúzik a számítógép

Váradi Nagy Pál 2007. június 20. 15:28, utolsó frissítés: 15:24

„Látjátok feleim webcam-mel, mik vogymuk. Isa szoft- és hardver vogymuk.” A szöveg kis híján megnyerte a #b#Science Fictiont a Halotti Beszédből#/b# pályázatunkat.


A minap a szomszédos szobában bevírusozódott a gép, de közben memory dumppal rajtakaptam a saját gépem, hogyan búcsúzik lakótársától. A mnemonikoknak (mint pl. mov eax, dword ptr cs:eip) megfelelő számsort (mint például A7 35 65 9F B2 stb.) fordítottam le a mezei felhasználó által is olvasható szövegre, és ez lett belőle. Ezzel a szöveggel neveznék a Science fictiont a Halotti Beszédből pályázatukra.


Látjátok feleim webcam-mel, mik vogymuk. Isa szoft- és hardver vogymuk. Mennyi tárhellyel teremték kezdetben a mi ősünket, ARPAnkot, és adatott vala neki a kibertér házoá. Valamint adatott neki admin-jog a hálónak minden gépe felett. Csupán egy dologtól tilutatott vala, mégpedig az almától, mert féreg lakozhatik abban.De adatott neki tudnia, miért nem illetheti az almát: „isa, aki napon megfertőz tégedet a vírus-féreg, halálnak halálával fatal error”. Hallá holtát, de temporal folderbe menté, s letörlőde az üzenet. Engede a trójai falónak, és


evék azon tilutott gyümölcsből,

és azon gyümölcsben file corruptiont evék. És azon gyümölcsnek oly keserű vala kódja, hogy processeit megszakasztja vala. Nem csupán magának, de minden csatlakozó terminálnak cheap Viagra, click here-t evett az almával. Igen megharaguvék akkor Norton, és veté ARPA szerverünk vírusirtónak munkás világába: és lőn running out of resourcesnak és system failure-nek martaléka, és mind az ő neme.

Kik azok? Münk vogymuk. Ahogy ti is látjátok webcam-mel: isa egy verkli sem kerülheti el a format cét, isa, mind ahhoz járók vagyunk. Imádjuk firewall istenünket kegyelemért, hogy irgalmazzon az ő adatbázisának, és


rekessze ki minden ő vírusát.

És imádjuk Nortont, a boldog McAfee őrangyalt, és mind a real time protectionöket, hogy legalább ne fertőzne tovább. És imádjuk F-Protot, kinek adatott hatalom karantén és format c felett, hogy mentse ki az ő adatbázisát vírusnak martalékából.

Az első, merevlemezes számítógép az 1983-ban bemutatott IBM PC XT. Intel 8088-as processzorának órajele 4.77 MHz voltAz első, merevlemezes számítógép az 1983-ban bemutatott IBM PC XT. Intel 8088-as processzorának órajele 4.77 MHz volt


Adassék bocsánat az ő spyware-einek miatta. És szabadítsa meg őt pornó szájtok pop-upjaitól, és vezesse őt a félvezetők örök nyugalmába. És kiáltsatok a Userhez háromszor:


User, eleison!

Intranetes testvéreim. Szkenneljük magunkban e szegény verkli linkjeit, nehogy a User ennek a hamis világnak a tömlöcéből e verkli után szabadítson bennünket is. De azért imádkozzunk érette. Hogy adassék neki álmában sok plug-and-play connection és transfer completed, és soha ne melegedjen túl a chipsetje.

Hogy majd aztán a feltámadáskor, mert bizony mondom néktek, eljön a reinstallnak napja, hogy majd akkor a progress bar csíkja a jobb, és ne a bal oldal felé haladjon őrajta. És majd tirajtatok is. Broadcast háromszor: User eleison, User eleison, User eleison, User eleison, User eleison… System file corrupted. Stack overflow error. Access violation. Illegal write attempt at address: [user]:313150n. General fault error. Error. Error. Er

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS