2020. január 24. péntekTimót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

NE HALANDZSÁZZ! Interneten tanulhatsz nyelveket (x)

2007. június 14. 11:16, utolsó frissítés: 11:16

Személyre szabott tempóban, a nyelvtudásodnak megfelelő nehézségi szinten, interneten, interaktívan tanulhatsz angolul és németül az #b#Educomm Oktatási Programmal#/b#.

Eleve úgy írattuk meg a kurzusokat elismert nyelvtanárok közreműködésével, hogy az e-mail küldési rendszernek minden szempontból megfelelőek legyenek – mondta el Nagy Dénes, az Educomm Oktatási Program igazgatója. Továbbá a nyelvtanulók megoldó kulcsot és szószedetet kapnak a leckékhez, ami nagyban megkönnyíti számukra a tanulást. Kérdések esetén természetesen bármikor rendelkezésükre állunk.

A tananyag egységes, egymásra épülő, logikus szerkesztésű,

de a három nagy elem (kezdő, középhaladó és haladó szint), egymástól függetlenül is kezelhető, így akár a haladó szinten való bekapcsolódás se jelent gondot. Nagy energiát fordítottunk arra, hogy a hanganyag, ami a kurzus leckéihez jár, pótolja mindazt, amit egy ilyen távoktatási forma – módszeréből adódóan – nem ad meg automatikusan.Anyanyelvi tanárok segítségével vettük fel a hanganyagot, a feladatok összeállításánál pedig az interaktív, beszédes nyelvtanulás módszertanát követjük. A fizetési módszer is egyszerű: tanulóink havonta bankon keresztül vagy postai utánvéttel fizetnek.

Egy kolozsvári 31 éves menedzserasszisztens

aki már négy hónapja tanul a program segítségével, beszámolt tapasztalatairól:

- Egy ismerősöm ajánlotta az Online nyelvleckéket. Először angol nyelvre jelentkeztem, mivel ez a munkámhoz szükséges és a középiskola elvégzése óta nem volt időm nyelvtanulással foglalkozni. Kitöltöttem a tanfolyam honlapján található szintfelmérőt, ami középhaladó szintre sorolt be engem. A honlapról jelentkeztem az intenzív fokozatra és a következő héten már kezdődött is a tanfolyam. A negyedik hónap után jelentkeztem a német tanfolyamra is és most a két nyelvet együtt tanulom. – meséli Zsuzsa.

Azt szeretem ebben a tanfolyamban, azon kívül persze, hogy ennyi pénzért semmilyen másfajta tanfolyamot nem találhatnék, hogy akkor fordítok időt a nyelvtanulásra, amikor tetszik, akár napokat is kihagyhatok, mert utána be tudom pótolni. A felmerült kérdésekre a tanárok azonnal válaszolnak. A kiejtést is lehet gyakorolni, mert a tanfolyamokhoz kapható CD-n vannak kifejezetten erre a célra feladatok.

Aki idegen nyelveken szeretne tanulni, de nem tud vagy nem akar sokat költeni, utazni, kötött menetrend szerint tanfolyamra járni, az mindenképp jól jár az Educomm Oktatási Programmal. A kurzus honlapján további információk, nyelvi szintfelmérő, valamint Online jelentkezési lap található.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS