2019. október 17. csütörtökHedvig
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ha szombaton tangó, vasárnap tanga

2007. március 01. 11:44, utolsó frissítés: 10:26

Itt megtudhatod, melyik étterembe, kávézóba, klubba, hotelbe, kocsmába érdemes ellátogatni Romániában. #b#Fapados lokáltól juppi diszkóig#/b#, Kézdivásárhelytől Temesvárig: értékelj, kommentálj, regisztrálj!

Új szolgáltatással gyarapodik a Transindex lapcsalád. A Bloodymary.ro az a hely, ahol a vendégek beszámolóiból megtudhatod, melyik romániai étterembe, kávézdába, klubba (diszkóba), kocsmába (pubba), hotelbe (panzióba) stb. érdemes elmenni és melyiket jobb elkerülni.

>>Ha szombaton tangó, vasárnap tanga: regisztrálj most!<<

A felmérés készítői a következő kérdéssel vizsgálták a bizalom mértékét: A felmérés készítői a következő kérdéssel vizsgálták a bizalom mértékét: "Felsoroljuk néhány romániai magyar politikus nevét. Hallott róluk, ismeri őket? Ha igen, milyen mértékben bízik bennük?" Az adatok százalékos arányt jelölnek az összes válaszadón belül


Regisztrált felhasználóként te is feltöltheted saját étterem-, panzió- vagy kocsmakritikádat, és képekkel illusztrálhatod a véleményed. Ez nem panaszoldal, de nem is az ingyenreklám helye: kritikád legyen korrekt, többszempontú, és nem utolsósorban élvezetesen megírt szöveg. Bejegyzésed olvasószerkesztés/moderálás után jelenik meg.

Ha egyelőre csak nézelődnél, eddig 11 bejegyzés olvasható négy városból:

Autograf: kolozsvári középkategóriás klub

Cărtureşti: temesvári könyvesüzlet és juppi teázó

Escala: kolozsvári juppi klub

Flowers: kolozsvári juppi kávézó és teázó

Gente: középkategóriás kolozsvári pizzázó

Irish Pub: temesvári juppi kocsma

Székely vendéglő: kézdivásárhelyi középkategóriás étterem

Mozart: kolozsvári juppi cukrászda

Agapé: kolozsvári középkategóriás étterem

Sugás: sepsiszentgyörgyi középkategóriás étterem

Kolozsvári szegénykonyha: fapados étterem


Kommentelj, értékelj. Elképzelhető, hogy egy-egy lokál megítélésében véleménykülönbségek vannak, ezért arra buzdítunk, olvass el minél több hozzászólást, és csak az összkép alapján ítélj.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS