2020. július 6. hétfőCsaba
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs is indul az EP-választásokon

szerk. 2007. február 21. 18:14, utolsó frissítés: 17:46

A Szomszédnéni Produkciós Iroda a Cyborg „Nano-nano” Szövetség támogatásával, tízpontos programmal indul.


A Szomszédnéni Produkciós Iroda európai parlamenti jelöltjeinek a választási programja, avagy: miért akarunk Európa Parlamenti képviselők lenni?


1. Egy brüsszeli képviselő fizetése 15.000 euró. Mi úgy érezzük, hogy amennyiben sikerül megszerezni a szükséges aláírásokat, illetve szavazatokat, nekünk is sikerül elkölteni ezt az összeget.2. Mi többszázezer fiatal támogatását élvezzük, és hisszük, hogy mi vagyunk az egyedüliek a politikai palettáról, akik hitelesen meg tudják szólítani őket, ugyanis a politikusok nem ismerik azokat a kifejezéseket, hogy: „szeva”, „mizujs” és „csákó”.

3. Az észak-erdélyi autópálya minden erdélyi várost érinteni fog, kivéve Balánbányát.4. Az egyházak támogatnak bennünket. Igaz nem a történelmi egyházak, hanem két kissé nonkonformista egyház: a Jupiter Asszonyai Szcientológus Társaság és a Cyborg „Nano-nano” Szövetség.

5. Támogatjuk a „Nők a politikába” kezdeményezést, miszerint több nő kellene legyen a politikában. Ezért ígérjük, hogy miután kimegyünk Brüsszelbe,


egyikünk „sex-change” operációt hajt végre magán.

6. Gazdaság és közbiztonság. Szakértőink, akiket magunkkal viszünk az Európa Parlamentbe, azért dolgoznak majd, hogy minden nagyon-nagyon olcsó legyen. Így annyira olcsó lesz minden, hogy pénztárcát sem kell magunknál hordani a jövőben – s ezzel megakadályozzuk a zsebtolvajok működését is.

7. Reform. Mivel megválasztásunk után minden olcsó lesz, teljes mértékben megszűnik a bűnözés, így a rendőrség feladata illemtanképzésekre, illetve szerelmi bonyodalmak megoldására szűkül.

8. Elérjük majd, hogy négy éven belül magasabbak legyenek a nyugdíjasok, kisebbek az adóellenőrök, és


soványabbak a kalauzok a vonaton.

9. Védjük a környezetet, mert mi telefonon és e-mailen, nem pedig papír-fecnikkel kommunikálunk, mint a román parlamenti elit.

10. A romániai magyarság megosztottságának a felszámolásáért. Lehetőséget nyújtunk az RMDSZ-nek és az erdélyi konzervatív oldalnak, hogy bármelyik pillanatban szabadon beolvadjon a Szomszédnéni Produkciós Irodába.

Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS