2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ildi, a titkárnő: az első Pofon 74 videoklip

szerk. 2007. február 06. 16:35, utolsó frissítés: 16:13

A Romániai Magyar Csődzenekar egy politikus irodájában forgatott. Kis híján ottfelejtették az Adrian Copilu Minune posztert.


A YouTube-ra feltöltött klipről annyit kell még tudni, hogy van benne egy koncertfelvétel is; az ott látható háttér egy színházi előadás díszlete. A forgatás annyit tartott, amíg a díszletet elkezdték szétszerelni, hogy odébbtegyék. “Schneider Tibor vette az anyagot, mi énekeltünk, hátul pedig a munkások szerelték le a cuccot” - mesél Béfé, az együttes egyik frontembere.

>> Ildi, a titkárnő. A felvétel megtekinthető itt >>


Ami a másik helyszínt, a neve elhallgatását kérő politikus irodáját illeti, a díszlet egy Adrian Copilu Minune poszterből állt – azt majdnem otthagyták Kolozs megye térképe és egy rézmetszet között.A klipben látható lányról csak annyit árult el Béfé, hogy a valódi életben Áginak hívják és nagyon magas. Emiatt az alacsony operatőrnek folyton lábujjhegyen kellett járnia. “További érdekesség, hogy ha megnézed a klipet, látszik, hogy Ági X-0-t játszik egyedül. Mégis csalnia kell, hogy nyerjen. Ezt utólag vettem észre, annyit röhögtem” - mondja a humorista.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS