2019. október 22. keddElőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Noname kreációk és tortásított kertitörpe

B.P.E. 2007. január 29. 15:53, utolsó frissítés: 15:38

Az esküvő és a giccs között könnyű egyenlőségjelet tenni. A kolozsvári szakvásártól azt vártuk, hogy megcáfolja ezt az előítéletünket, de nem jártunk sok sikerrel.
Nem is gondolná az ember, hogy ennyien akarnak házasodni: kígyózó sor fogadott a hétvégi esküvői kiállításon a kolozsvári Expo Transilvania előtt. A rendezvény elsődleges célja a kiállítás, a cégek bemutatkozása volt, a vásárjelleg ebből adódóan menyasszonyi ruhák próbálgatásában, tea- és kávéstandban merült ki.

Menyasszonyi ruhákban (300-500 euró) volt ugyan választék, Menyasszonyi ruhákban (300-500 euró) volt ugyan választék,


de csupán noname kreációk voltak, még a menyasszonyi és estélyi ruháknál romániai nagyhatalomnak számító, Kolozsváron két üzlettel rendelkező Agnes Toma-kollekció sem volt jelen.de csupán noname kreációk voltak, még a menyasszonyi és estélyi ruháknál romániai nagyhatalomnak számító, Kolozsváron két üzlettel rendelkező Agnes Toma-kollekció sem volt jelen.


Férfiöltönyben viszont ennél jóval szerényebb volt a kínálat, ezt csupán két standnál kínálták, olcsón (250-300 lej), de meglehetősen fantáziátlanul.Férfiöltönyben viszont ennél jóval szerényebb volt a kínálat, ezt csupán két standnál kínálták, olcsón (250-300 lej), de meglehetősen fantáziátlanul.


Esküvői tortákból annál változatosabb volt a felhozatal, az egyszerű dizájntól…Esküvői tortákból annál változatosabb volt a felhozatal, az egyszerű dizájntól…


a szupergiccsesig,a szupergiccsesig,


a gyümölcskölteménytől…a gyümölcskölteménytől…


a tortásított kertitörpékig és húsvéti nyuszikig.a tortásított kertitörpékig és húsvéti nyuszikig.


A forgatagban találó társításokra is lelhetünk: ez a csokimáz nagyon megy…A forgatagban találó társításokra is lelhetünk: ez a csokimáz nagyon megy…


ezzel a ruhával…ezzel a ruhával…


és egy ilyen terítékkel.és egy ilyen terítékkel.


És ha már a körülmények ilyenek, muszáj megfejelni egy limóval (100 euró/óra),És ha már a körülmények ilyenek, muszáj megfejelni egy limóval (100 euró/óra),


amely ezért az árért fullextrás,amely ezért az árért fullextrás,


vagy a retróhangulatot árasztó 1938-as Hercegnővel.vagy a retróhangulatot árasztó 1938-as Hercegnővel.

Esküvői meghívókat három cég katalógusából válogathattunk, darabjáért 10 és 60 lej közötti árat kérnek. Nekünk csak egy olasz cég kínálata tetszett, a többi, hát…

Akinek giccsből nem elég a meghívó, az naptárra, cédére vagy gyakorlatilag bármire rányomtathatja az amatőr módon megphotoshopozott esküvői képeit. Akinek giccsből nem elég a meghívó, az naptárra, cédére vagy gyakorlatilag bármire rányomtathatja az amatőr módon megphotoshopozott esküvői képeit.


Egyébként 250 CD-re kiírt fotó és 150 nyomtatott kép 500 lej, egy hangosítás dj-stül 600 lej – az élőzene természetesen drágább.Egyébként 250 CD-re kiírt fotó és 150 nyomtatott kép 500 lej, egy hangosítás dj-stül 600 lej – az élőzene természetesen drágább.

A menyasszonyi frizurát 100 lejért vállalják be, de az expón ingyen készítettek próbafrézit. Ha pedig a cuccokat külön-külön nehezünkre esik beszerezni, lehet teljes csomagot is rendelni, filmezéssel, fotózással, székhuzattal, boltívvel, vörös szőnyeggel, műanyag oszlopokkal, virágcsokrokkal, gyertyákkal, szalagokkal, pezsgővel és poharakkal, tűzijátékkal, szalvétával, meghívókkal, menyasszonyi és vőlegényi ruhával együtt… mindössze 1999 euróért.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS