2019. január 22. keddVince, Artúr
-1°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

15 gyönyörű lány – de ki a legszebb?

szerk. 2006. október 30. 18:39, utolsó frissítés: 18:27

A #b#Krónika#/b# és a #b#Transindex#/b# olvasói közösen dönthetik el, ki legyen a #b#Miss Krónika - Erdély Szépe 2006#/b# közönségdíjazottja. #b#Szavazz most!#/b#
Van észrevételed?
<br />
Szólj hozzá az oldal alján!Van észrevételed?
Szólj hozzá az oldal alján!
A buli november 11-én lesz, szokás szerint a marosvásárhelyi sportcsarnokban. A részletes programot később hozzuk.
A közönségszavazást november 10-én 12.00-kor zárjuk.
a szavazás végeredményea szavazás végeredménye1. ADORJÁNI ILDIKÓ

ADORJÁNI ILDIKÓADORJÁNI ILDIKÓ


19 éves

Lakhelye: Havad
A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem bölcsészkarának magyar-francia szakos hallgatója. Játékos, gyerekes, mosolygós, ugyanakkor céltudatos és kitartó. A kedvenc színe a rózsaszín. Szabadidejében szívesen foglalkozik gyermekekkel, olvas, sétál vagy zenét hallgat. Vágya, hogy műsorvezető legyen.
Szépségversenyen eddig nem vett részt, mert nem volt hozzá elegendő bátorsága.
Magassága: 1,69 cm, testsúlya: 52 kg
Méretei: 85-65-85


2. BARTA KATALIN

BARTA KATALINBARTA KATALIN


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
Középiskolás, 11. osztályos tanuló. Kedvenc sportága az atlétika. Idén részt vett AZ ÉV ARCA szépségversenyen, ahol különdíjat nyert. Azért jelentkezett a Miss Krónika szépségversenyre, hogy tapasztalatot szerezzen.
Magassága: 1,68 cm, testsúlya: 51 kg
Méretei: 88-61-90


3. BARTUS RÉKA

BARTUS RÉKABARTUS RÉKA


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
11. osztályos tanuló társadalomtudomány-intenzív angol szakon. Imád sportolni, és bármilyen sportágat kipróbál. A divattervezés is érdekli. A tavalyi Miss Krónika Erdély Szépe versenyen elnyerte a Marosvásárhely Szépe Díjat. Számos fotózáson és divatbemutatón vett részt. Szerinte „a versenyre való felkészítők a legszebbek”, ahol barátságok alakulnak. Számára a verseny jókedvet és szórakozást jelent.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 55 kg
Méretei: 89-63-90


4. BORBÉLY BEÁTA KINGA

BORBÉLY BEÁTA KINGABORBÉLY BEÁTA KINGA


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
11. osztályos tanuló könyvelés és közgazdaság szakon, szabad idejében pincérlányként dolgozik. Barátságos, beszédes, törekvő, céltudatos ember. A gimnáziuma gólyabálján szervezett szépségversenyen a 3. helyet nyerte el. Idén részt vett a Miss Marosvásárhely szépségversenyen, ahol elnyerte a Miss Mures.ro díjat. Reméli, hogy a Miss Krónika versenyen nem lesz irigykedés a versenyzők között, hanem szoros barátságok alakulnak ki.
Magassága: 1,74 cm, testsúlya: 57 kg
Méretei: 85-65-95


5. FAZEKAS ADRIENN

FAZEKAS ADRIENNFAZEKAS ADRIENN


19 éves

Lakhelye: Szatmárnémeti
A Babeş-Bolyai Tudományegyetem közgazdaság-német szakának első éves hallgatója. Versenytáncos. 2005-ben részt vett a Miss Szatmárnémeti szépségversenyen, ahol első lett.
Magassága: 1,74 cm, testsúlya: 50 kg
Méretei: 87-59-87


6. FEJÉR ZSUZSA

FEJÉR ZSUZSAFEJÉR ZSUZSA


21 éves

Lakhelye: Csíkszentmárton
Román-angol szakot végzett, de nem dolgozik a szakmájában. Szeret korcsolyázni, motorozni, olvasni, tornászni. A tavaly részt vett a Miss Krónika Erdély Szépe versenyen, ahol különdíjat nyert. Az idei versenytől azt várja el, hogy „olyan jó legyen, mint a tavaly.”
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 52 kg
Méretei: 84-60-90


7. GÁSPÁR SAROLTA LILLA

GÁSPÁR SAROLTA LILLAGÁSPÁR SAROLTA LILLA


18 éves

Lakhelye: Szilágysomlyó
12. osztályos tanuló a Simion Bărnuţiu Gimnázium humán szakán. Szeret táncolni, sportolni, utazni, felfedezni a világot, zenét hallgatni. Részt vett a tavalyi Miss Krónika Erdély Szépe versenyen, de nem nyert helyezést, ezért idén is szerencsét próbál. Számára a versenyen való részvétel tapasztalatszerzést jelent, illetve ismerkedést a szépségszakmával.
Magassága: 1,75 cm, testsúlya: 54 kg
Méretei: 85-63-85


8. ILEANA BIANCA

ILEANA BIANCAILEANA BIANCA


22 éves

Lakhelye: Csíkszereda
Foglalkozása: körömépítő.
Hobbijai: úszás, hódeszkázás, sízés, lovaglás. Számos divatbemutatón és fotózáson vett részt. Szépségversenyen még nem indult, de úgy gondolja, hogy érdemes megpróbálni.
Magassága: 1,80 cm, testsúlya: 55 kg
Méretei: 90-62-91


9. JAKÓCS ÁGNES

JAKÓCS ÁGNESJAKÓCS ÁGNES


18 éves

Lakhelye: Székelyudvarhely
12. osztályos tanuló humán szakon. Angolul, németül és japánul beszél. Nyolc éve versenyszerűen atletizál, emellett aerobikot oktat. Szabad idejében szívesen rajzol szénnel, főleg női portrékat. Szeret táncolni. 2005-ben részt vett a Miss Krónika Erdély Szépe versenyen, ahol második helyezést ért el. Reméli, hogy az idei verseny jó hangulatban telik majd.
Magassága: 1,68 cm, testsúlya: 53 kg
Méretei: 82-60-90


10. KOPACZ BORÓKA

KOPACZ BORÓKAKOPACZ BORÓKA


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
11. osztályos tanuló társadalomtudomány-intenzív angol szakon. Szeret teniszezni, olvasni. Eddig elért eredményei a szépségszakmában: 2004 Év Arca – különdíj, Miss Marosvásárhely – II. hely, Miss Mures.ro – I. hely, 2005 Miss Krónika Erdély Szépe – különdíj, 2006 Év Arca – II. hely. Divatbemutatókon is részt vett, és hostesszkedett. Reméli, hogy az idei versenyen is jól fogja érezni magát.
Magassága: 1,82 cm, testsúlya: 64 kg
Méretei: 87-63-90


11. MOLDOVÁN KINGA ERIKA

MOLDOVÁN KINGA ERIKAMOLDOVÁN KINGA ERIKA


19 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
Első éves joghallgató a Petru Maior Egyetemen. Kiskorától szereti a divatbemutatókat, divatlapokat, szépségversenyeket, és mindig reménykedett, hogy neki is lehetősége lesz hasonló jellegű eseményen részt venni. Szeret táncolni, kirándulni, zenét hallgatni. Reméli, hogy a verseny jól sikerül majd, és felejthetetlen élmény lesz számára.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 56 kg
Méretei: 86-66-90


12. SZAKÁCS ORSOLYA

SZAKÁCS ORSOLYASZAKÁCS ORSOLYA


20 éves

Lakóhelye: Marosvásárhely
Jelenleg II. éves hallgató a Dimitrie Cantemir-egyetemen, ahol könyvelést és közgazdaságtant tanul. Az angol, német, spanyol nyelvet beszéli. Hobbijai: festészet, táncolás, kirándulás, úszás, teniszezés.
Modelltanfolyamot végzett, de eddig nem vett részt szépségversenyen. Ez az alkalom kihívás és megpróbáltatás lesz számára, amelyből önbizalmat is nyerhet.
Magassága: 1,66 cm, testsúlya 47 kg
Méretei: 86-60-86


13. SZILÁGYI KINGA

SZILÁGYI KINGASZILÁGYI KINGA


18 éves

Lakhelye: Kolozsvár
12. osztályos diák matematika-informatika-intenzív angol szakon. Szeret sportolni és sport témájú könyveket olvasni, rajzolni, vásárolni. Eddig még nem vett részt szépségversenyeken. Reméli, hogy a versenyen sok lánnyal köt barátságot, és kellemesen tölti el az időt. Bízik abban, hogy a zsűri igazságosan dönt majd.
Magassága: 1,72 cm, testsúlya: 64 kg
Méretei: 100-64-92


14. TÖRÖK VIRÁG

TÖRÖK VIRÁGTÖRÖK VIRÁG


23 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
Szakmája varrónő, de nem ebben dolgozik. Nyílt személyiség, szeret emberekkel ismerkedni, szereti barátai társaságában tölteni szabad idejét. Hobbik: kirándulás, zene, tánc. Eddig nem vett részt szépségversenyeken. Reméli, hogy jól fogja érezni magát a többi versenyző társaságában, és tapasztalatot szerez.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 50 kg
Méretei: 92-63-90


15. VLĂDĂREAN VANESA

VLĂDĂREAN VANESAVLĂDĂREAN VANESA


16 éves

Lakhelye: Szatmárnémeti
10. osztályos tanuló a szatmárnémeti képzőművészeti gimnáziumban. Angolul, franciául, olaszul beszél. Hobbik: tánc, festészet. Eddig elért eredményei a szépségszakmában: második helyezés a Miss Szatmárnémeti Gólyabálon.
Reméli, hogy szép és érdekes élményben lesz része a Miss Krónika szépségversenyen.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 58 kg
Méretei: 90-62-95

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS