2019. november 13. szerdaSzilvia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Háton, hason és macival szeretik az ágyban

Gy. A, S. Z. 2005. július 27. 18:22, utolsó frissítés: 17:47

#b#[félsziget]#/b# Az éjszakai pihenés mától a múlté: alvási szokásaikról, rémálmaikról kérdeztük a fesztiválozókat.

Máté és PistaMáté és Pista


Pista hason szokott aludni, a képen éppen Máté barátján mutatja be, hogy hogyan. Visszatérő rémálma, hogy vesz egy cipőt, amit nem tud hordani, mert nagy. Máté gyorsan közbevágja: ő paplannal a lába között szeret elaludni.


Helga és AttilaHelga és Attila


Evés közben állítottuk meg őket, de a legkevésbé sem zavartatták magukat. Mondták, eddig külön aludtak, de ennek ma estétől véget vetnek. "Amúgy gumilányokkal alszom" – mondja Attila nevetve.

Értetlenkedő arckifejezésünkre (úgy néz ki, mint aki rászorulna?) magyarázni kezd: tulajdonképp szilikonmellű nőkre gondolt, akikből sajnos egyre több van. Helga szűszkavú: csak annyit mondott, az oldalán alszik, de négy plüsmacival.


OrsiOrsi
Orsi hason szokott aludni, nem túl nyugodtan, de a rémálmairól inkább nem akart nekünk beszélni.CarmenCarmen
Carmen előbb nagyon szemérmes volt, de láttuk rajta, hogy alig várja, hogy lekapjuk... "Szemlesütve" azt si elárulta, hogy az oldalán fekve alszik, a két kezét a combjai közzé szorítva. (Ezt tényleg nem mi találtuk ki!)Eszter és JuliEszter és Juli


Juli és Eszter hason alszanak. Juli azt mesélte, nagyon rossz alvó, ezért csak füldugóval és szemfedővel felszerelkezve bújik az ágyba. Eszter télen jól, nyáron rosszul alszik, közben kispárnát szokott szorongatni.

A szőke névtelenA szőke névtelen
A hátán alszik, miközben kispárnáját szorongatja. Rémálmai nem szoktak lenni, legfeljebb csak a csajokkal.


Csaba és VátóCsaba és Vátó


Csaba egyedül, hason alszik a kispárnájával – sajna, most nem hozta magával. Rémálmok inkább csak gyerekkorában gyötörték, a legemlékezetesebb az amikor elüti egy traktor.

Vátó szerencsés alkat: oldalt, háton, lábon vagy széken is alszik, ha kell. Kedvenc alvótársa Hágzi nevű kispárnája, akit most sem hagyott otthon. Klausztrófóbiás álmok szokták kínozni.


CsillaCsilla
Csillának nincs kedvenc alvó-testtartása. Visszatérő rémálma, hogy kiabál, de nem jön ki hang a torkán.Andi és AndiAndi és Andi


A mosolygós Andik hason alusznak. Az első Andinak (baloldalt) ehhez egész arzenál jár: kispárna, nagypárna és plüssmaci. A legszörnyűbb rémálma, hogy egy idegen város kellős közepén kell aludnia, ahol mindenki látja. A második Andi is kispárnájával osztja meg az ágyát. Gyakori álma, hogy kocsit vezet.


CsanádCsanád


Csanád felhúzott térddel, az oldalán vagy pedig "Jézuska a kereszten" testhelyzetben, hason fekve alszik. (A fotón éppen bemutatja, hogyan.) A cigi miatt sok lyuk lehet a lepedőjén... Hogy még stílusosabb legyen, egy kis fekete bárányt szokott szorongatni, most is itt van vele. Legutóbb rémláma az elmúlt éjszakán támadt, majdnem megette egy medve.


MelindaMelinda


Hason, kispárnával és a moncsicsijával alszik. Bár minden éjszaka álmodik, rémálma eddig csak egyszer volt: egy tigris akarta felfalni.


CzanóCzanó


Mindig az oldalán alszik, csakis a feleségével. Éppen nagyon rohant valamerre, de annyit még kiszedtünk belőle, álmaiban a "sötét-sötét túloldaltól" szokott félni.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS