2019. november 13. szerdaSzilvia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bevezetés a szabadidő extatikus eltöltésébe

K. A. 2005. július 22. 00:02, utolsó frissítés: 2005. július 21. 17:08

Arcok, kellékek és pszichológiai ismérvek. A rossz megfigyelő is azonnal észreveszi, a lányok hamarabb oldódnak.

Nem kell kivételesen jó megfigyelőnek lenni ahhoz, hogy levonjuk a következtetést: a lányok hamarabb oldódnak a ritmus hatására, mint a fiúk. És extázisgörbéjük maga is mintha színesebb lenne, de lehet, ez csak azért tűnik így, mert a fiúk tánc közben is bizonyítani akarnak.Lány megfigyeltjeink kicsit nézelődnek, lassan imbolyogni kezdenek, becsukják a szemük, és aztán lassan, de tartósan fölpörögnek. A fiúk hajlamosabbak arra, hogy egyből berobbanjanak, de ezután még hosszú perceknek kell eltelniük, míg tényleg annyira élvezik a bulit, mint ahogy az kinéz.
Ami a posztmodern tánctanfolyamot illeti, a lányok esetében a sívakarú figura a menő, de a fiúk is nyugodtan lengethetik fejük felett a kezüket, senki sem fogja még ettől homoszexuálisnak nézni őket. Ha mégis, ám legyen! A Síva-tánc előnyei közé tartozik, hogy az ember kiélvezheti benne saját erotizmusát.

A hajrázó metálos hajbókolás csak a nagyon messzire eső, vidéki iskolákban megengedett még.Az öröm vidám dolog, jó illetlen is, ami miatt az öröm külön öröm.Az extázis előtti állapotok sorozatában van egy rendkívül izgalmas rész, amikor olyan jó, hogy az már fáj (vannak, akik az 'annyira fáj, hogy az már jó' irányból közelítik meg ugyanezt). A legtöbb emberi lény esetében ezután a kellemes fáradság állapota áll be, aki nem tud bír elfáradni, az annyira messzire elszállhat, hogy az már nem esik megfigyeléseink tárgykörébe.Szerepjáték, bolondozás, karneváli hangulat.A legfontosabb extatikus kiegészítők között is a legfontosabb a cigi és a sör. Úgy hallottuk, vannak más anyagok is, de sejtelmünk sincs, mi másról lehetne még szó.A második legfontosabb extatikus kiegészítő egy testre szabott extatikus társ. Aki sem a zenétől, sem a sörtől és cigitől, sem a társtól nem tud elszállni, írja meg történetét az ugyelet@transindex.ro-ra.


fotók: Egyed Ufó Zoltán, K. A.; a felvételek a tusnádi szabadegyetemen készültek szerda este, a Tündérground, a Zanzibár, a Shukar Collective és a Tamaka-party alatt.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS