2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Viszont kívánjuk! Úgy kívánunk karácsonyt, mint senki más

szerk. 2019. december 27. 15:31, utolsó frissítés: 15:31

Idén is összegyűjtöttük az üdvözleteink legjavát.


Sárkányos szán az Untold szervezőitől, egyetemi angyalka a Babeș–Bolyai Tudományegyetem PR-csapatától és minimalista karácsonyfa a Tamási Áron Színháztól. Ahogyan korábban már megszokhattátok, idén is megmutatjuk a kedvenc ünnepi üdvözleteinket. Csak olyan képeslap szerepel a listában, ami a Transindex egyik postafiókjában landolt.

Bevezetésnek a szentgyörgyi Tamási Áron Színház egészen minimalista képeslapja, ami olyan káprázatos, mint a karácsony vagy a színház.Bevezetésnek a szentgyörgyi Tamási Áron Színház egészen minimalista képeslapja, ami olyan káprázatos, mint a karácsony vagy a színház.


A színházak a leghűségesebb képeslapküldők, így velük kezdjük az összeállítást.

Egyszerre idézi a karácsonyt és az őrült szilveszteri bulikat a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata nevében küldött képeslap. Egyértelműen itt a helye. Egyszerre idézi a karácsonyt és az őrült szilveszteri bulikat a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata nevében küldött képeslap. Egyértelműen itt a helye.

A Csíki Játékszín egyszerűségét is nagyon szeretjük, ami inkább szól a szilveszter csillogásáról, mint a karácsony meghittségéről, de igazából mindegy is. A Csíki Játékszín egyszerűségét is nagyon szeretjük, ami inkább szól a szilveszter csillogásáról, mint a karácsony meghittségéről, de igazából mindegy is.

Olyan havat idéz a Kolozsvári Állami Magyar Színház üdvözlete, amiben idén nem nagyon volt részünk az ünnepekkor. Ezért is szeretjük.Olyan havat idéz a Kolozsvári Állami Magyar Színház üdvözlete, amiben idén nem nagyon volt részünk az ünnepekkor. Ezért is szeretjük.

A nagyváradi Szigligeti Színház is egy korabeli havas karácsony emlékével ámított. A nagyváradi Szigligeti Színház is egy korabeli havas karácsony emlékével ámított.

A gyergyószentmiklósi Figura képeslapjában is van valami nyugodt, meghitt és békebeli. A gyergyószentmiklósi Figura képeslapjában is van valami nyugodt, meghitt és békebeli.

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem mellett működő Stúdió Színház reflektorfénye karácsonyfának sem utolsó, és milyen igazuk van.A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem mellett működő Stúdió Színház reflektorfénye karácsonyfának sem utolsó, és milyen igazuk van.


Maradunk még az előadóművészetnél, vagy legalábbis a színpadnál.

A Háromszék Táncegyüttes nem egy klasszikus népies darab, de elég ízlésesen idézi egyszerre a karácsonyt és a néptáncot, szóval itt a helye.A Háromszék Táncegyüttes nem egy klasszikus népies darab, de elég ízlésesen idézi egyszerre a karácsonyt és a néptáncot, szóval itt a helye.

Lehet az Untold fesztivált nem szeretni, de ez a képeslapjuk nagyjából tökéletes. Lehet az Untold fesztivált nem szeretni, de ez a képeslapjuk nagyjából tökéletes.


A különböző kulturális intézmények, szervezetek szintén rendszeres képeslapküldők, az ők jókívánságaikból is válogattunk egy csokorral.

A Hargita Megyei Forrásközpont egy igazi hagyományos képeslappal köszöntött, tökéletes.A Hargita Megyei Forrásközpont egy igazi hagyományos képeslappal köszöntött, tökéletes.

A Kovászna Megyei Művelődési Központ is a múltat idézi a képeslapján, aki pontosan tudja, hogy mit, az meg is írhatja nekünk.A Kovászna Megyei Művelődési Központ is a múltat idézi a képeslapján, aki pontosan tudja, hogy mit, az meg is írhatja nekünk.

Bod Péter Megyei Könyvtár nem gondolta túl a képeslap témát, és sokszor nem is olyan egyszerű feladat.Bod Péter Megyei Könyvtár nem gondolta túl a képeslap témát, és sokszor nem is olyan egyszerű feladat.

A MAGMA képeslapját mindig nagy izgalommal várjuk, és idén sem csalódtunk bennünk, persze lehet mondani, hogy művészek, nekik könnyű. A MAGMA képeslapját mindig nagy izgalommal várjuk, és idén sem csalódtunk bennünk, persze lehet mondani, hogy művészek, nekik könnyű.

Az nem tudjuk, hogy a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum munkatársai hogyan találták meg az email címünket, de nagyon szeretjük a képeslapjukat. A múzeum kollekciójában megtalálható egyik téli képükkel kívánnak kellemes ünnepet. A képen Utagava Hirosige A Benzaiten-szentély a Hó, hold és virágok híres helyei című sorozatból 1842-1845.Az nem tudjuk, hogy a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum munkatársai hogyan találták meg az email címünket, de nagyon szeretjük a képeslapjukat. A múzeum kollekciójában megtalálható egyik téli képükkel kívánnak kellemes ünnepet. A képen Utagava Hirosige A Benzaiten-szentély a Hó, hold és virágok híres helyei című sorozatból 1842-1845.

A Koinónia kiadó és Koffer könyves kávézó természetesen egy angyali idézettel kíván szép ünnepet. Olvassátok el ti is!A Koinónia kiadó és Koffer könyves kávézó természetesen egy angyali idézettel kíván szép ünnepet. Olvassátok el ti is!

Ami jó, azt nem kell újra kitalálni. A Korzo idén is folyatta a korábbi évek gyakorlatát, és egy régi képet díszített fel a karácsonyra üdvözlet gyanánt. Külön jó pont, hogy nem a kívánságukon is csavartak egy kicsit, és nem a szokásos kellemes, boldog vagy áldott karácsonyt kívántak, mert bizony ránk fér egy kis vidmáság!Ami jó, azt nem kell újra kitalálni. A Korzo idén is folyatta a korábbi évek gyakorlatát, és egy régi képet díszített fel a karácsonyra üdvözlet gyanánt. Külön jó pont, hogy nem a kívánságukon is csavartak egy kicsit, és nem a szokásos kellemes, boldog vagy áldott karácsonyt kívántak, mert bizony ránk fér egy kis vidmáság!


A szociális tevékenységet folytató szervezetek feltétlen figyelnek a kommunikációra, így a képeslapküldésre sem igazán, de van kettő, amit nagyon szerettünk. Különösebben kommentálni sem kell.

Nem egyértelmű a szaloncukor a karácsonyfán Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület szerint, és igazuk is van.Nem egyértelmű a szaloncukor a karácsonyfán Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület szerint, és igazuk is van.

A Bunus Pastor Alapítvány függőknek kínál kiutat, és a képeslapjuk is ezt idézi.A Bunus Pastor Alapítvány függőknek kínál kiutat, és a képeslapjuk is ezt idézi.


A végére néhány oktatással kapcsolatos intézményt és szervezetet hagytunk, idén ugyanis politikamentes lesz az összeállításunk.

A pedagógus szövetség is egy olyan idézetet választott, amit érdemes elolvasni. Pont így képzeljük el a tanárokat. A pedagógus szövetség is egy olyan idézetet választott, amit érdemes elolvasni. Pont így képzeljük el a tanárokat.

Nem egy klasszikus oktatási intézmény, de jégvirágokat idéző képeslapjukat szeretjük. Nem egy klasszikus oktatási intézmény, de jégvirágokat idéző képeslapjukat szeretjük.

Minden stimmel. A Ho egyébként a Holmium vegyjele, aminek 67 a rendszáma. Mi mást várnunk egy tudományos élményközponttól?Minden stimmel. A Ho egyébként a Holmium vegyjele, aminek 67 a rendszáma. Mi mást várnunk egy tudományos élményközponttól?

A BBTE a saját homlokzatáról hozta le az angyalt boldog karácsonyt kívánni, ennél egyedibbek valószínűleg nem nagyon lehetnének.A BBTE a saját homlokzatáról hozta le az angyalt boldog karácsonyt kívánni, ennél egyedibbek valószínűleg nem nagyon lehetnének.

A végére hagytuk a talán a legizgalmasabb üdvözletet, a Sapientia EMTE fényességet hozó képeslapját. Mi más lehetne egy egyetem feladata?A végére hagytuk a talán a legizgalmasabb üdvözletet, a Sapientia EMTE fényességet hozó képeslapját. Mi más lehetne egy egyetem feladata?

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS