2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Itthon Otthont Teremtünk – volt mit ünnepelni

fizetett hirdetés 2019. december 27. 11:31, utolsó frissítés: 11:31

Nemcsak lehetőséget, hanem hagyományt is teremt a Clearservice: idén ismét megtartották az Itthon Otthont Teremtünk évzáró partit, ahová az otthon teremtők összes részvevőjét elhívták.


A Clearservice harmadik éve működteti az Itthont Otthont Teremtünk nevű támogatói programját: az Érték és Minőség Nagydíjat, ugyanakkor az Innovációért Nívódíjjal is kitüntetett kezdeményezés újszerű és egyedi a maga nemében.

Célja, hogy a Clearservice munkatársai külföldön keressék meg azt a pénzt, amelyből itthon olyan célokat, álmokat valósíthatnak meg, amelyeket egyébként egy élet munkája lenne valóra váltani. Az első két év eredményei bizonyítják a program sikerét: a programba regisztrált 123 személyből eddig 94 fő kapott támogatást, akik minimum 686.000 eurónyi megtakarítással gazdagodtak, ehhez pedig összesen 34.300 eurónyi támogatással járult hozzá a Clearservice maga. A kitűzött célok összértéke 3.413.000 euró.

Az Itthon Otthont Teremtünk – amely jövő évben is folytatódik - azoknak szól, akiknek célja van, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak.

Itthon Otthont Teremtünk – volt mit ünnepelniItthon Otthont Teremtünk – volt mit ünnepelni


A Clearservice ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet alkalmazottainak jólétére is, a munkatársak körében végzett elégedettségi felmérés azt bizonyítja, hogy a külföldön munkát végzők több mint kilencven százaléka biztonságban érzi magát, megfelelőnek találják a cég által biztosított szállást és méltányosnak a fizetést. A Clearservice ugyanakkor Dolgozó Támogató Asszisztenciával is segíti a dolgozóit: útba igazítást biztosítanak a mindennapi ügyes-bajos dolgokban úgy mint repülőjegyvásárlás, segítenek áthidalni az esetleges nyelvi korlátokat, időpont egyeztetés Németországban.

A Clearservice egy új hagyományt teremt. Az összes jelenlegi és már nem a cégnél dolgozó otthon teremtőt is meghívja az Itthon Otthont Partyra. Az évzáró parti pedig találkozási alkalom, a régi és új kollégák megoszthatják tapasztalataikat, örülhetnek egymás sikereinek. Hiszen az Itthon Otthont Teremtünk program végső célja az, hogy a Clearservice hozzásegítse munkatársait céljaik, álmaik megvalósításához, az itthon maradás feltételeinek megteremtéséhez.

Cél:
3.413.000 €
Támogatás:
34.300 €
Regisztráltak:
123 fő
Támogatottak:
94 fő
Megtakarítás:
686.000 €

Célok:
58 autó
38 lakásfelújítás
72 lakásvásárlás
13 telek
5 gyerek taníttatása
7 hiteltörlesztés
1 jogosítványszerzés
5 cégindítás
3 továbbtanulás

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS