2019. október 15. keddTeréz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

AllYourTime Challenge avagy a Nyerj Időt Kihívás

szerk. 2019. július 10. 12:06, utolsó frissítés: 2019. július 12. 09:14

Lehet, hogy erre idén nyáron nem lesz időd. Na de ha mégis, akkor egy Erdélyben induló, nemzetközi babérokra törő startup alkotója és termékfejlesztője lehetsz idén nyáron. (x)


Lehet, hogy végül nem leszünk nemzetköziek, mert nem futunk be a világpiacon. De lehet, hogy befutunk, és akkor már most érdemes bekapcsolódnod a munkánkba ennek az egyedi lehetőségnek a keretében.
 
Kik vagyunk?

Az allyourtime egy induló startup. Erdélyi, de nemzetközi mentalitással. Jogilag egy hónapja létezünk, ennyire friss az egész. Nem tudjuk, befutunk-e, vagy csődbe megyünk. De megpróbáljuk... az előbbit.
 
De mégis, kik vagyunk?


Az allyourtime mögött olyan csapat áll, akik több sikeres és sikertelen vállalkozáson is túljutottak, most mindannyian hatékony és konszolidált cégeket és szervezeteket menedzselnek, és fejlesztenek. Közünk volt a PONT Csoporthoz, a Kreatív Kolozsvárhoz, a Procter & Gamble projektekhez, azaz köz-, verseny- és civil szférában futó kezdeményezéseket egyaránt vittünk sikerre. És kudarcunk is volt bőven.
 
Mit hiszünk?

Abban hiszünk, hogy a saját egyéni és közösségi életünk megszervezésében az idő megfelelő beosztása kritikus tényező. Ugyanakkor hiszünk mind a papír alapú, mind pedig az elektronikus megoldásokban, valamint a kettő kombinálásának még eléggé be nem cserkészett lehetőségeiben is.
 
Miről szól a Kihívás?

Négy személyes találkozás és három egyéni/csapatos elemzési-fejlesztési időszak során próbáljuk jobban megérteni az emberek, potenciális kliensek valós igényeit. Nem határoztunk meg számszerűen elvárt eredményeket, a tehetség-kreativitás-motiváció területeken való gondolkodás a cél.
 
Kit keresünk?

4 olyan fiatalt keresünk, szakterülettől függetlenül, akiket érdekel egy olyan interdiszciplináris és kreatív folyamatban való részvétel, amelyben az a célunk, hogy megértsük, miért és miben kihívás az idő az emberek számára, és hogyan tudjuk ezt a kihívást papír alapú, valamint digitális eszközökkel a lehető legjobban megoldani.
 
Mit nyújtunk?

800 lej zsebpénzt nyárra és kora őszre, ha bekerülsz a csapatba, emellett a kreatív munkafolyamat megtapasztalását és módszertani, más projektekben is hasznosítható eredményeket.
 
Mit várunk el?

Kreatív hozzájárulásodra számítunk annak feltérképezéséhez, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek leginkább az emberek saját életükben. Válaszokat várunk olyan kérdésekre, mint például: miért nincs idejük az embereknek, mire lenne szükségük, hogy időt nyerjenek arra, amit igazán szeretnének.

Emellett azt várjuk el, hogy négy találkozón (augusztus 3-án, augusztus 17-én, augusztus 31-én és szeptember 14-én) személyesen is jelen légy Kolozsváron. A zsebpénzből neked magadnak kell megoldanod a Kolozsvárra jutásod és itt léted (ha nem vagy helybéli).
 
Mit kell tenned?

Jelentkezz ITT július 21-én éjfélig. Július 25-ig értesítünk, hogy bekerültél vagy sem a csapatba.
 
A jelentkezési űrlap tartalma:

Személyes azonosító adataid (név, email, telefonszám, hogy elérjünk)
Mi fogott meg a felhívásban?
Hogyan kihívás számodra az idő és annak beosztása?
Milyen tapasztalatot tudsz hozzátenni a folyamathoz?
Mivel maradsz, ha bekerülsz ebbe a programba?

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS