2020. május 31. vasárnapAngéla, Petronella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Évad előtti ismétlés. Most tesztelheted, hogy mire emlékszel a Trónok harcából

G. L. G. L. 2019. április 13. 10:59, utolsó frissítés: 11:20

Két kvízt is hoztunk, hogy megfelelően ráhangolódj a hétfői szezonnyitóra. (A cikk spoilereket tartalmaz az első hét évadból.)


Két év nagy idő, sok mindent el lehet felejteni, hogy aztán nyolc évről már ne is beszéljünk! 2011 áprilisában került először műsorra, és elég hamar meghódította a világot, mi még abban az évben megszavaztuk az év sorozatának, és eléggé meghatározta az elmúlt 8 évet. Azok is ismerik a Közeleg a tél kifejezést, akik egyetlen részt sem láttak belőle.

Most néhány napra vagyunk attól, hogy elkezdődjön a mindent eldöntő, befejező évada, itt van az ideje az eddigi ismereteinek felfrissítésének és a tesztelésnek. Ehhez raktunk össze egy időrendben haladó gyors kvízt.

A sorozat összes eseményét nyilván képtelenség lenne összefoglalni, nem is teszünk kísérletet erre, helyette olyan epizódokat elevenítünk fel, amelyek talán segíthetnek visszarázódni Westeros világába. Jöjjenek a kérdések időrendi sorrendben!
Bónuszként pedig itt van egy több mint 4 éves, de a frissességét azóta is megőrző kvíz. Talán a székelyzászló manapság már nem úgy téma, mint akkor volt, és az igazi csíki sör körül se áll már úgy a bál, de minden más vállalható.


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS