2019. október 15. keddTeréz
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Küldj nekünk egy jó viccet, és nyerj bérletet a Humorfesztre!

2019. március 28. 12:34, utolsó frissítés: 2019. április 01. 15:56

Április elsejéig várjuk, hogy megnevettessetek bennünket.


Update: A verseny lezárult, a szerkesztőségünk Ercsey-Ravasz Ferenc és Ciotlaus Paul viccén nevetett a legjobban, úgyhogy nekik jár a páros bérlet. Hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot.

Már hónapok óta arra vársz, hogy végre egy jóízűt felnyerítsél? Vagy már az idejét sem tudod, hogy mikor nevettél egyáltalán utoljára, és úgy érzed, igazán itt lenne az ideje? Vagy egyszerűen csak szeretnél kellemesen eltölteni néhány órát? Neked (és meghívottadnak) van egy ajánlatunk.

Április 4-7. között szervezik meg Kolozsváron a 16. Erdélyi Humorfesztivált, aminek a legtöbb eseményére ugyan ingyenes a belépő, de a fiatal humoristák versenyéért és a sztárhumoristák fellépéséért fizetni kell. Idén az erdélyi sztárok mellett, mint a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter, a legnagyobb durranás Csenki Attila és Benk Dénes Tabuk nélkül című, 16 éven felülieknek ajánlott előadása lesz. Ezekre ajánlunk most neked két páros bérletet, mert ugye mégis jobb közösen nevetni.Nem kell mást tenned, mint a cikk alatt (és csakis a cikk alatt, nem a Facebookos megosztásnál) kommentben/hozzászólásban megírod nekünk a kedvenc vicced. A viccek beküldői közül választja ki a Transindex szerkesztőiből álló zsűri a két legjobbat, vagyis azt a két szerencsést, aki megkapja a belépőt.

A viccek beküldésének határideje április elseje (ez nem vicc) dél. Az eredményt még aznap délután közzétesszük, amint sikerült konszenzusos döntést hoznunk. Hajrá! Mi már alig várjuk, hogy nevessünk!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS