2019. május 24. péntekEszter, Eliza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A cél: 2.180.000 euró

fizetett hirdetés 2019. január 18. 11:45, utolsó frissítés: 11:45

A december az ünneplés időszaka volt a Clearservice-nél: nemcsak a téli ünnepek miatt, hanem azért is, mert egyéves lett a vállalkozás Itthon Otthont Teremtünk programja.


A projekt egy év alatt olyan sikert és elismerést hozott, amilyenre ők maguk sem számítottunk. Amikor megálmodták a programot, az volt a cél, hogy a munkatársaik külföldön keressék meg azt a pénzt, amelyből itthon olyan célok és álmok valósíthatók meg, amelyek valóra váltása különben egy élet munkája lenne.

Az álom sikerült! A dolgozók eredményei folyamatosan azt bizonyítják, hogy reális tervekkel és kellő kitartással meg lehet valósítani az álmokat. És ha egy célt sikerült elérni, mindig van következő.

2018-ban a programra 88 dolgozó regisztrált, akik összesen 2.180.000 eurót szeretnének itthon befektetni. Ehhez a Clearservice 23.800 eurót tett hozzá, ezzel támogatva az itthon otthont teremtőket.

Büszkék rá, hogy a náluk dolgozók komoly célkitűzésekkel mennek külföldre dolgozni. A programban résztvevő kollégák is büszkék lehetnek magukra, hiszen ők példamutató emberek.


Nagy elismerés mindannyiuk számára, hogy az „Itthon Otthont Teremtünk” projektért Érték és Minőség Nagydíjat vehettünk át a budapesti Országházban. Ez bizonyítja, hogy hozzájuk hasonlóan mások is értékesnek és kiválónak találják ezt a programot, polgármesterek, elöljárók szemében is népszerű ez a projekt. Ők pedig elhatározták, hogy az értékteremtés továbbra is a csapat célja marad. Az Itthon Otthont Teremtünk idén is folytatódik: a program azoknak szól, akiknek célja van, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak. A részletekről a Clearservice.ro oldal Itthon Otthont Teremtünk füle alatt lehet olvasni.

Támogatás:
23.800 euró
Regisztráltak:
88 fő
Támogatottak:
57 fő
Megtakarítás:
476.000 euró

Célok:
43 autó
29 lakásfelújítás
50 lakásvásárlás
7 telek
4 gyerek taníttatása
4 hiteltörlesztés
1 jogosítványszerzés
2 cégindítás
3 továbbtanulás

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS