2019. április 22. hétfőCsilla, Noémi
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Idén is viszont kívánjuk! A karácsonyi képeslapjaink legjavával köszöntünk

2018. december 27. 13:59, utolsó frissítés: 2019. január 04. 12:41

Bár úgy tűnik, hogy a képeslapküldés szokása visszaszorult, de azért még mindig volt, amiből válogassunk.


A karácsonynak már lényegében vége, de a téli ünnepek szezonjának még koránt sem, így aktuálisnak érezzük, hogy boldog új évet kívánjuk, és megosszuk veletek az idei kedvenc képeslapjainkat.

A BBTE üdvözleténél nem lesz minimalistább, és a sok túláradó csillogás és giccs után szeretjük ezt a minimalizmust.A BBTE üdvözleténél nem lesz minimalistább, és a sok túláradó csillogás és giccs után szeretjük ezt a minimalizmust.


A Bod Péter Megyei Könyvtár egyszerűsége is tetszetős. A Bod Péter Megyei Könyvtár egyszerűsége is tetszetős.


Az Erdélyi Múzeum-Egyesületnél furcsábban senki nem fogta meg a karácsonyi hangulatot, de mivel a könyv az örök ajándék, miért ne lehetne igazuk? Végül is kutatók. Az Erdélyi Múzeum-Egyesületnél furcsábban senki nem fogta meg a karácsonyi hangulatot, de mivel a könyv az örök ajándék, miért ne lehetne igazuk? Végül is kutatók.


A Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület képeslapját nem egyszerű értelmezni, de miért kellene nekünk mindenáron megérteni, nem elég, ha szépek a színei?A Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület képeslapját nem egyszerű értelmezni, de miért kellene nekünk mindenáron megérteni, nem elég, ha szépek a színei?


Idén nem sok politikus üdvözletét fogjuk megosztani, de Kovászna Megye Tanácsa úgy tudta megfogalmazni üzenetét, hogy közben a karácsonyhoz is hű maradt, ezért mindenképp szerettük volna megmutatni. Idén nem sok politikus üdvözletét fogjuk megosztani, de Kovászna Megye Tanácsa úgy tudta megfogalmazni üzenetét, hogy közben a karácsonyhoz is hű maradt, ezért mindenképp szerettük volna megmutatni.


Sógor Csaba (kommunikációsa) képeslapján is hozza a (kissé unatkozó) hivatalnoki életérzést, és lehet, hogy pont ezért választották a Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület ösztöndíjasának, Benedek Kristófnak a fotóját.Sógor Csaba (kommunikációsa) képeslapján is hozza a (kissé unatkozó) hivatalnoki életérzést, és lehet, hogy pont ezért választották a Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület ösztöndíjasának, Benedek Kristófnak a fotóját.


A színházaktól kapott üdvözletek különítménye következik, ezek közül is az első a Kolozsvári Állami Magyar Színház egyszerű, tökéletes lapja, természetesen többnyelvűen.A színházaktól kapott üdvözletek különítménye következik, ezek közül is az első a Kolozsvári Állami Magyar Színház egyszerű, tökéletes lapja, természetesen többnyelvűen.


A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház néhány vonalas képeslapját is értékeljük, mert karácsonykor nehezebb megtartani az egyszerűséget, ilyenkor legtöbbször mindent össze akarunk zsúfolni.A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház néhány vonalas képeslapját is értékeljük, mert karácsonykor nehezebb megtartani az egyszerűséget, ilyenkor legtöbbször mindent össze akarunk zsúfolni.


A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata az örömüzenetet hirdető csillagot tette fel a lapjára, nézzétek csak jó meg!A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata az örömüzenetet hirdető csillagot tette fel a lapjára, nézzétek csak jó meg!


A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának nyusziját is lehet, hogy egy ilyen csillag vezette a jászolhoz.A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának nyusziját is lehet, hogy egy ilyen csillag vezette a jászolhoz.


A temesvári társulat egy rögtönzött karácsonyfával kíván boldog ünnepet, viccesek.A temesvári társulat egy rögtönzött karácsonyfával kíván boldog ünnepet, viccesek.


A nagyváradi színháznál úgy néz ki, hogy pillinkéző hópelyhek nélkül elképzelhetetlen az ünnep, és rögtön rajzoltak is párat a székhelyük köré. A nagyváradi színháznál úgy néz ki, hogy pillinkéző hópelyhek nélkül elképzelhetetlen az ünnep, és rögtön rajzoltak is párat a székhelyük köré.


Csíkszeredában inkább már szilveszterre és az új évre készülnek. Csíkszeredában inkább már szilveszterre és az új évre készülnek.


Az Untold fesztivál szervezői jövőre is nagy bulit látnak a kristálygömbjükben.Az Untold fesztivál szervezői jövőre is nagy bulit látnak a kristálygömbjükben.


A Székelyföldi Jégkorong Akadémia kevés az echte karácsonyi, de miért ne lehetne karácsonyi egy jó csúszás a jégen? Végül is igazuk van.A Székelyföldi Jégkorong Akadémia kevés az echte karácsonyi, de miért ne lehetne karácsonyi egy jó csúszás a jégen? Végül is igazuk van.


A Yuppi képeslapja is legalább annyira játékos, mint a táborai.A Yuppi képeslapja is legalább annyira játékos, mint a táborai.


Az aranybarna árnyalatot nem nagyon értjük, de a hangulat még így is átjön a bonchidai Bánffy-kastély felújításán dolgozó Transylvania Trust Alapítvány üdvözletéből. Az aranybarna árnyalatot nem nagyon értjük, de a hangulat még így is átjön a bonchidai Bánffy-kastély felújításán dolgozó Transylvania Trust Alapítvány üdvözletéből.


A végére hagytuk az idei abszolút kedvenceinket, a régi idők karácsonyait megidéző válogatást. Először a Székely Nemzeti Múzeummal kívánunk boldog új évet!A végére hagytuk az idei abszolút kedvenceinket, a régi idők karácsonyait megidéző válogatást. Először a Székely Nemzeti Múzeummal kívánunk boldog új évet!


A Balassi Intézet sepsiszentgyörgyi kulturális központja a Berde-család gyerekeinek egykori levélével állítja maximumra a cukiságfaktort. Bár az Angyal nemében nem vagyunk biztosak, de kit érdekel az?A Balassi Intézet sepsiszentgyörgyi kulturális központja a Berde-család gyerekeinek egykori levélével állítja maximumra a cukiságfaktort. Bár az Angyal nemében nem vagyunk biztosak, de kit érdekel az?


Mátyás király karácsonyát idézné a Korzo lapja, ha lett volna akkor egyáltalán karácsonyfa. Viszont így is cuki. Mátyásékat Hatházi Rebeka festette.Mátyás király karácsonyát idézné a Korzo lapja, ha lett volna akkor egyáltalán karácsonyfa. Viszont így is cuki. Mátyásékat Hatházi Rebeka festette.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS