2019. október 20. vasárnapVendel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Érték és Minőség Nagydíjas lett a Clearservice Itthon Otthont Teremtünk programja

hirdetés 2018. szeptember 26. 17:59, utolsó frissítés: 18:00

Sőt, az Innovációért Nívódíjjal és egy különdíjjal is kitüntették a székelyudvarhelyi céget. (x)


Érték és Minőség Nagydíjas, sőt, az Innovációért Nívódíjjal és egy különdíjjal is kitüntették a székelyudvarhelyi Clearservice Itthon Otthont Teremtünk nevű programját. A kezdeményezés újszerűsége abban rejlik, hogy külföldi munkavállalóinak teremti meg a lehetőséget, hogy megtakarításaikból itthon valósíthassák meg álmaikat.

A Clearservice takarító cég Németországban biztosít munkát erdélyi munkavállalók részére, azonban célja, hogy dolgozói néhány év múlva hazajöjjenek, és itthon valósítsák meg álmaikat. Ezért, dolgozóik körében elvégzett felmérés után indították el a cég a munkatársai számára az Itthon Otthont Teremtünk programot. Az Itthon Otthont Teremtünk tehát azoknak szól, akiknek célja van, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél, biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak.

A kezdeményezés szeptember 11-én elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, ugyanakkor kitüntették az Innovációért Nívódíjjal és egy különdíjban is részesült.

Az Érték és Minőség Nagydíj azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a „kiválóság törvényét”, azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy a jóból kiválóvá váljanak. Mindazok a termékek, szolgáltatások, amelyek viselik a védjegyet, egyszerre képviselik a kiválóságot és a szülőföld iránti elkötelezettséget. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat pedig azon megoldások alkotói nyerhetik el, akik pályázatuk újdonságértékével az adott évben kiemelkedően mutatták meg a hazai alkotóerőben rejlő kreativitást.


„Az Érték és Minőség Nagydíj tanácsa hozzánk hasonlóan értékesnek és kiválónak találta a programunkat. Az elnyert díjakkal bizonyossá vált számunkra, hogy az "Itthon Otthont Teremtünk" programunkkal hozzájárulunk szülőföldünkön az értékteremtéshez. Ez továbbra is a csapatunk célja marad, mint ahogy az is, hogy jóból kiválóvá váljunk, mind a dolgozóink, mind az erdélyi közösség számára.” - vallja a vállalkozás vezetősége.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS