2020. július 9. csütörtökLukrécia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Viszont kívánjuk! Üdvözletekből raktuk össze a karácsonyt

G. L. G. L. 2017. december 29. 16:05, utolsó frissítés: 2018. január 22. 12:34

Az Untold hozta a line upot, a Kreatív Kolozsvár kiengedi a pingvint a palackból, és még a Mikulás is előbújt a szekrényből.


Először azt hittük, hogy mindenki mást is meglepetésként ér a karácsony, mint minket szokott rendre évente, és elfelejtenek üdvözletet küldeni, aztán két napig szinte csak az érkezett a postaládánkba. Ezekből válogattunk nektek.

Az Untold hozta a karácsonyi fellépőket, a GastroPan és a Petry pedig ünnepi falatrokról gondoskodott:És a Communitas Alapítvány adta hozzá a támogatást, mint mindennek (is) Erdélyben, mert a fejlesztési minisztérium téli álmát alussza:

A múltidézést a Csíki Székely Múzeum vállalta, de az igazi sztorit a Korzo-lányai szőttek köré, és még csillagszórót is sikerült gyújtaniuk:

A tudományosságot pedig a BBTE és Sapientia EMTE biztosította:

A leghűségesebb ünnepi köszöntők az erdélyi színházak, szinte az összes készült meglepetéssel:

A Kreatív Kolozsvár a pingvint akarja kiengedni a palackból (jelentsen ez bármit is), míg a kolozsvári Meleg Filmestek Nemzetközi Fesztivál a Mikulásnak segít előbújni a szekrényből:

Az ünnepi kívánságokból a politikusok sem maradtak ki, és nyugodtan konstatálhattuk, hogy van, ami nem nagyon változik:Az OTP Bank pedig mindent összehordott karácsonyra, de ha kíváncsiak vagyunk a titkára, el kell kattintani.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS