2018. október 17. szerdaHedvig
22°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tribute to 80s Hard Rock and Hair Metal Show - Volt egyszer egy Sunset Strip

(x) 2017. november 20. 12:08, utolsó frissítés: 2017. november 22. 15:50

A klasszikus dallamos metal, hard rock és glam metal legnagyobb slágerei csendülnek fel a Tribute to 80's Hard Rock & Hair Metal Show első erdélyi kiadásán. Hol lesz a koncert? Kik lesznek a fellépők? Mötley Cruet is játszanak? Ezt kell tudni a buliról.


Anyám időnként felkapja a fejét, ha a Bon Jovi megy a rádióban. Évtizedek óta kiment divatból ez a zene. Ki hallgatja ma már ezeket?

A nyolcvanas évek a rockzene aranykorát jelentették. Majd Kurt Cobain szomorúan nézegetni kezdte a teniszcipőit, és az erős sminkekben, feltupírozott, dauerolt hajkölteményekben, tarka, színes ruhákban, szűk farmer-, bőr-, vagy spandex nadrágokban, csipkékben és fejpántokban utazó hajmetal hősök egyszeriben munka és közönség nélkül találták magukat. A zenei örökség viszont megmaradt, a műfaj régi és új szerelmesei pedig ma is a Shout at the Devil riffjeire ébrednek. A Guns N' Roses, a Bon Jovi és még néhány túlélő, ha megtörve is, de mindmáig teltházas koncerteket adnak. A műfajnak Erdély szerte vannak rajongói, akik a legtöbb esetben külföldre kénytelen utazni, ha látni, hallani szeretnék kedvenceiket.

Az esemény plakátjaAz esemény plakátja


Hol és mikor lesz a múltidézés?

Kolozsváron, az Irish Music Pubban, 2017. december 9-én, 20 órától. A koncertet hajnalig tartó rockdiszkó követi.

Kik biztosítják a hamisítatlan Sunset Strip hangulatot?

A Sunset Strip kultikus bandáinak dalait a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságai fogják megszólaltatni: Gellér Tamás (Stardust, Avatar, Europe Tribute Band), Vincze Zoltán (Dirty, Snake Heart, Europe Tribute Band), Vicky Sunday (Sounday INC), Gieszer Tamás (ex-Cherokee), Szabó Dániel (Salvus, DivideD, Green Men, Chemical Wedding), Nagymihály Lajos (Europe Tribute Band, Jon Bovi, ex-Love Gun, ex-Candy Shop), Jósa Tamás (DivideD, Vazul Vére, Iron Inside, Invader, Chemical Wedding). A show már megért két nagy sikerű budapesti kiadást, és első alkalommal lesz Erdélyben látható.

A kétórás repertoár magában foglalja a műfaj legjelentősebb alkotóinak (KISS, Quiet Riot, Mötley Crüe, Poison, RATT, Dokken, Cinderella, Europe, Hanoi Rocks, Danger Danger, Def Leppard, Van Halen, Twisted Sister, Whitesnake, Guns N’ Roses, Bon Jovi stb.) slágereit.

Mennyibe kerül a beugró és hol lehet megvásárolni?

A jegyeket helyszínen lehet vásárolni, a belépő ára 30 lej.

Ha Nikki Sixxnek öltözöm, beengednek?

Ajánlott korhű jelmezben érkezni, ugyanis a legjobb szerelések tulajdonosai között ajándékokat sorsolnak ki.

Az esemény Facebook-oldala ITT érhető el. Hamarosan egy nyereményjátékot is meghirdetnek, ahol páros belépőt lehet nyerni a koncertre!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS