2020. január 24. péntekTimót
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Jönnek és jönnek a mémek a téves Oscar-bejelentésről

2017. február 27. 12:30, utolsó frissítés: 16:50

Van egy kedvenc hazaink is. Annyit elárulunk, hogy szerepel benne a "szerelmem".


Elárasztották az internetet a mémek az Oscar-díj történetének legnagyobb bakija után, amikor a legjobb filmnek tévesen a La La Landet kiáltották ki, az alkotók át is vették a szobrocskákat, majd két és fél köszönőbeszéd után megjelent egy fülhallgatós pasas a színen, és közölték: tévedés történt, igazából a Moonlight nyert.

Közben magyarázat is született a bakira. Warren Beatty még frissiben kijelentette, hogy ő a legjobb színésznő nevét rejtő borítékot kapta meg, ezen Emma Stone és a La La Land szerepelt. Bizonyos képeken is kivehető, hogy a borítékon tényleg a "best actress" szerepel, illetve bejelentés előtt másodpercekig tanácstalanul nézegette a lapot, hogy vajon jót olvas-e. Később Emma Stone viszont azt mondta, hogy a kártya végig nála volt, így nem érti, hogy hogy lehetett Beattynél is. Erre adott magyarázatot a szavazatszámláló cég: két rend boríték van, és a másodikból adták oda a rosszat Beattynek.

Azért még mindig kérdéses, hogy ha látta, hogy egy név van rajta, és nem egy filmcím, Beatty miért olvasta fel/olvastatta fel Faye Dunaway-jel, és egy csomó embert egészen biztosan soha nem lehet meggyőzni arról, hogy ez nem szándékos húzás volt. Sose tudjuk meg, inkább szórakozzunk a mémeken:

Persze a tavalyi hasonló Miss Universe-baki volt a legnépszerűbb párhuzam. "Fény derül" a bejelentő valódi kilétére:

Aki persze szabadkozik:Montázs a díjátadásról:A Miss Universe Twittere is beszállt a buliba: "Az embereitek hívják fel a mi embereinket. Mi tudjuk, mit kell tenni."
Más azt találgatta, vajon mit írt igazából a kártyán?


Egy kis hazai: utalás arra, amikor Mircea Geoana 2009-ben az exit pollok után azon örvendezett, hogy megnyerte az államfőválasztást. Aztán meg nem.Nemes egyszerűség:Beatty megpróbálja kimatekozni, hogyan nyerhetett a La La Land, ha ott azt írja, hogy Emma Stone:Volt, aki a fülhallgatós csávót tette meg az est nyertesének:


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS