2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kalandjátékkal és fotózással várunk a Transindexes sátorba a Kolozsvári Magyar Napokon

2016. augusztus 17. 13:27, utolsó frissítés: 2016. november 04. 10:12

Csütörtöktől vasárnapig minket is megtalálsz a Farkas utcában, ahol együtt ünnepeljük Kolozsvár város 700. évfordulóját.


Kolozsvár városi rangjának 700. évfordulóját ünnepeljük a Transindexszel is a Kolozsvári Magyar Napokon: fotózással, könyvjelzőkkel és kalandjátékkal várunk benneteket csütörtöktől vasárnapig, 10 és 18 óra között a Farkas utcában, az Akadémiai Könyvtár előtt!


#kolozsvár700

A jubileumot ünneplő oldalunkon bárki elmesélheti, hogy miért szereti Kolozsvárt, miért tartja jó helynek, mi a kedvenc Kolozsvár-pillanata. Sokan már megtették – a Kolozsvári Magyar Napokon pedig gyere te is hozzánk, mondd el, mi pedig megírjuk, képet is készítünk rólad, és másnap ezt kinyomtatva, méghozzá könyvjelzőként meg is kapod tőlünk.

Az oldal létrejöttét Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és Városi Tanácsa támogatta. Projektünk elkötelezett támogatója Kolozsvár az Európa Kulturális Fővárosa 2021 címért benyújtott pályázatának.
Hét(száz)próbás kalandjáték

Játékunkban a Farkas utcában és környékén hét helyszínen hét szót kell összegyűjtened, ebből kitalálnod egy megfejtést, és ha helyes, akkor Transindexes napszemüveggel ajándékozunk meg. A játékban hétszáz lépésnyit kell barangolnod, ezalatt felfedezheted a környék nevezetességeit, izgalmas nyomokat fedezhetsz fel, amelyek továbbvisznek a következő helyszínre, és végül megfejtheted a napszemüveget érő titkot.A játékra csütörtöktől vasárnapig, minden nap 14 és 16 óra között várunk, ebben az időszakban lehet játszani. Induláskor megkapod a részletes ismertetőt, meg persze a szükséges első nyomot.

Találkozzunk a Farkas utcában!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS