2018. június 18. hétfőArnold, Levente
21°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megtaláltuk Erdély legszebb tojásait, és eredményt hirdetünk!

szerk. 2015. április 20. 16:54, utolsó frissítés: 16:54

Megvan húsvéti tojásszépségversenyünk három győztese.


Közel 180 fotó érkezett be húsvéti tojásversenyünkre, mindenkinek köszönjük a csodálatos fényképeket! Ha valaki megnézi a fotógalériánkat, az rájön, miért nem csak közhelyet pufogtatunk azzal, hogy azt állítjuk, pokoli nehéz volt a győzteseket kiválasztani.

Három kategóriában adunk díjat, minden győztes egy 100 lejes Nobila Casa ajándékutalványt vásárolhat le a dekorációs- és lakberendezési üzletlánc boltjaiban. A legtöbb alkotás a hagyományos kategóriában született, és itt sem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy vért izzadt a zsűri azért, hogy egyetlen egy nyertest kiválasszon.

A hagyományos kategória győztese Opra Etelka kézdivásárhelyi tojásíró alkotásai lettek: a növényi anyaggal festett háromszéki tojásai kiemelkedtek a mezőnyből, ráadásul a fotó is tetszetős, nagyon szép az elrendezés a dagasztóteknőben.

I. díj - hagyományos kategória: Opra EtelkaI. díj - hagyományos kategória: Opra Etelka

Opra EtelkaOpra Etelka


Az innovatív kategória győztese Tomcsik Judit lett, aki hagyományos tojásokat is küldött nekünk, viszont ezekkel a hihetetlen részletességgel kidolgozott afrikai és skandináv mintás tojásokkal levette a zsűrit lábáról.

I. díj - innovatív kategória: Tomcsik JuditI. díj - innovatív kategória: Tomcsik JuditA közönségdíj nyertese Simon Izabella lett, aki a legtöbb, összesen 739 lájkot gyűjtötte össze vasárnap délig. Mint írta, a kézi gravírozással készült tojásaiból küldte be a kedvenceit.

Közönségdíjas: Simon Izabella Gyergyóditróból, kézi gravírozással készült tojásokKözönségdíjas: Simon Izabella Gyergyóditróból, kézi gravírozással készült tojások


Gratulálunk! A nyerteseket Facebookon értesítjük, a vásárlási utalványokat 2015. április 20. és július 19. között lehet levásárolni.

Ígéretünkhöz híven bemutatunk még párat a beérkezett tojások közül, bár legszívesebben az összes képet bemásolnánk. Aki tehát kíváncsi, az lapozgasson a Facebookos galériánkban, vagy a korábbi válogatásunkban!

Dimény-Haszmann OrsolyaDimény-Haszmann Orsolya

Böjthe-Beyer Kinga: rajzolt tojásokBöjthe-Beyer Kinga: rajzolt tojások

Fehér ZsuzsaFehér Zsuzsa

Bajkó Andrea - Egyedi mintázatú,CD íróval írogatott, tengeri homokba mártogatott lúd és tyúk tojásokBajkó Andrea - Egyedi mintázatú,CD íróval írogatott, tengeri homokba mártogatott lúd és tyúk tojások

Bíró Boróka Júlia - hagymahéjjal festett főtt tojások: zsinórral, csipkével, bársonyszalaggal díszítve, üvegfesték kontúrral Bíró Boróka Júlia - hagymahéjjal festett főtt tojások: zsinórral, csipkével, bársonyszalaggal díszítve, üvegfesték kontúrral "hímezve"

Lőrinczi Anna - Hagyományosan, viasszal írt technikával készültek a tojások. A motívumok Árapatakról, valamint más háromszéki falvakból valókLőrinczi Anna - Hagyományosan, viasszal írt technikával készültek a tojások. A motívumok Árapatakról, valamint más háromszéki falvakból valók

Elvileg ReginaElvileg Regina

Luka - A tojásokat szabad kézzel, akrill festékkel festette, matyó motívumokból inspirálódvaLuka - A tojásokat szabad kézzel, akrill festékkel festette, matyó motívumokból inspirálódva

Muzlinger NoémiMuzlinger Noémi

Salamon ÉvaSalamon Éva

Székely Gabriela - Hungarocell+ anyag+ szeretet+ türelem+ fantázia Székely Gabriela - Hungarocell+ anyag+ szeretet+ türelem+ fantázia

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS