2019. november 19. keddErzsébet
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tuti ismerkedési tippek nem csak szépfiúknak

Bálint Ferenc 2004. június 15. 11:15, utolsó frissítés: 2004. június 14. 16:33

#b#Az emancipált férfi misztikus utazása a női bugyiba.#/b# A romániai magyar sajtó egyedülálló, felvilágosító jellegű cikksorozata arról, hogyan ismerd meg álmaid nőjét, hogyan vedd le a lábáról, és miképp vedd rá, hogy vasalja ki az inged.
Ruha teszi az embert

Az egyik legfontosabb dolog az ismerkedés előtt az, hogy eldöntsük, milyen ruhát veszünk fel. Két nagyon fontos szempontot kell szem előtt tartanunk az alkalomhoz illő ruha kiválasztásakor:
a. érezzük benne jól magunkat
b. ne legyen nagyon mocskosA nők köztudottan ennél sokkal több szempont szerint öltözködnek, de teljesen mindegy, mit viselnek, arra a kérdésükre, hogy: „Hogy áll rajtam?”, azt kell válaszolni, hogy jól. Ha nem áll jól, akkor lehetőség szerint hazudjunk.

Persze egy párkapcsolatban felmerülhetnek keresztkérdések is: „Látsz rajtam valami különlegeset?”. Ez azt jelenti, hogy valami új ruha vagy ékszer van rajtuk, amit mi még nem vettünk észre. Ekkor elég nagy szarban vagyunk. Persze tippelhetünk egyet, hogy: „Jé, új pulcsi?”, de ha nem találjuk el, nagyon megszívjuk.

Ha sikeresen kiválasztottuk, hogy mit vegyünk fel (a választást lényegesen megkönnyítheti, ha egy kivételével, minden ruhánk mocskos), akkor egy olyan helyet kell találnunk, ahol nőkkel lehet találkozni.

Az ismerkedő ruha kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy ne nagyon lógjunk ki a bevett öltözködési szokásoktól, mert ez ismerkedés közben feszélyezheti a partnerünket. A fotón a szerző szemléltetAz ismerkedő ruha kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy ne nagyon lógjunk ki a bevett öltözködési szokásoktól, mert ez ismerkedés közben feszélyezheti a partnerünket. A fotón a szerző szemléltet


A nő megközelítése

Szemelj ki valakit, aki tetszik neked. Ha ez egy sötét szórakozóhelyen történik, légy elővigyázatos, mert a nők természetes fényben másképp néznek ki.

A legegyszerűbb módszer arra, hogy egy nőt felcsípjünk az, hogy lazán leülünk a bárpult közelében egy asztalhoz, s addig várunk, amíg egy elképesztően csinos hölgy odajön hozzánk, és azt súgja a fülünkbe, hogy: „Szia szépfiú, meghívhatlak egy italra?”.

Persze tisztában kell lennünk azzal, hogy ez a módszer nem mindig működik, és sajnos olyan esetek is akadnak, amikor a férfinak kell megtennie az első lépést. Nincs aranyszabály arra, hogy miként szólítsd meg a nőt, hogy felkeltsd az érdeklődését, de nyugodtan próbálkozhatsz azzal, hogy: „Cicamica, nem hívsz meg egy sörre?”. Erre a nők rögtön felismerik, hogy kifinomult, érzékeny férfival állnak szemben, és haladéktalanul italt rendelnek neki, majd kifejtik, hogy szeretkezni szeretnének vele a mosdóban.

Így jutottunk el eme valóság-szülte példánk legfontosabb kérdéséhez: Mi van, ha mi nem akarunk szeretkezni? Mi van, ha úgy érezzük, hogy a nő csak kihasznál minket? Miért hiszik a nők, hogy ha alkoholt fizetnek nekünk, az feljogosítja őket arra, hogy szexuális ellenszolgáltatást várjanak el tőlünk?

Ha véletlenül nem szórakozóhelyen akarunk nőket felcsípni, akkor egyszerűen álljunk egy forgalmasabb helyre, és kiabáljuk az előttünk elhaladó hölgyeknek a következőket: „Jók a dudáid, bébi!” vagy „Tetszik a segged, akarsz a csajom lenni?”. A nők ezt bóknak veszik, és abban a pillanatban megállnak, hogy megadják a telefonszámukat. Abban az esetben, ha nem szeretnénk kiabálni, először füttyel hívjuk fel magunkra a figyelmet.

Egy választási plakátötlet, amit valamilyen oknál fogva nem használt fel az RMDSZEgy választási plakátötlet, amit valamilyen oknál fogva nem használt fel az RMDSZ


Autóval könnyebb?

Egy jogosan elítélendő hímsoviniszta nézet szerint népszerűségünk a gyengébbik nem szemében autónk márkájának függvényében változik. Ez egyáltalán nem igaz. Biztosan sokan feltették már magukban a kérdést, hogy miért van minden piros Ferrariban egy csinos szőke nő? Végre lehetőségem adódik eloszlatni a homályt – utánajártam, és kiderült, hogy gyárilag jár az autóhoz.

Hívjuk-e meg szívünk választottját vacsorázni? Lehet-e szeretkezni a romantikus vacsora után az asztalon? És ha étteremben vagyunk? – A jövő heti cikkünk arról fog szólni, hogy mit illik és mit nem illik tenni az első randin.

FOLYT. KÖV.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS