2020. január 26. vasárnapVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Élményekkel teli feltöltődés Hajdúszoboszlón!

hirdetés 2014. május 26. 09:52, utolsó frissítés: 2014. május 27. 14:06

Hajdúszoboszló - az egyik legismertebb magyarországi fürdőváros - a mediterrán hangulatú üdülőhelyek hangulatát kínálja a sokszínű gyógy-, fürdő- és wellness szolgáltatások mellett.


A teljes feltöltődéshez, az „élményekben való fürdőzéshez” a város változatos rendezvényei és a helyi gasztronómia a garancia.

A hajdúszoboszlói fürdők világa

Hajdúszoboszlón a fürdőszolgáltatások sokszínű kínálata várja a gyógyulni, feltöltődni vágyó vendégeket. A wellness- vagy gyógykezelések nélkülözhetetlen részei hajdúszoboszlói pihenésnek. A széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatások palettáján, mindenki megtalálhatja igénye és kedve szerinti kezelést, kényeztetést, melyek alkalmazásával előmozdítható a gyógyulás, feltöltődés, regeneráció. A legkedveltebb terápiás forma a masszázs, melynek több fajtája is választható Hajdúszoboszlón a test és lélek kényeztetésére.

Várunk téged is Hajdúszoboszlón, oldódj fel a fürdőzés élményeiben!Helyi programok, látnivalók

A vizes programok mellett az hajdúsági kisváros bővelkedik program lehetőségekben is. A helyi hagyományok megismerésére érdemes felkeresni a Gazdaházat, vagy a Tájházat. A hajdúszoboszlói múzeumban részletes információ kapható Hajdúszoboszló történetéről, fejlődéséről a megújult helytörténeti kiállításon, a modern művészetet kedvelők pedig a Nemzetközi Modern Múzeum tárlatain ismerkedhetnek a kortárs alkotók munkáival. A helyi programok mellett ajánljuk a környék látnivalóit is, amelyekhez bővebb információk a weboldalon található.Aktuálisan a hajdúszoboszlói rendezvényekről

A hajdúszoboszlói üdülést a rendezvények teszik még emlékezetesebbé. A kiemelt fesztiválok mellett zenés táncos produkciók szórakoztatják a látogatókat a fesztivál téren és a városi rendezvényközpontban, ahol kiállítások és hagyományőrző foglalkozások is várják a látogatókat.


Kóstolj bele a helyi ízekbe, hagyományokba! Nyár eleji ízelítő Hajdúszoboszló kiemelt rendezvényeiből:

június 7. Pünkösdi Sokadalom – Néptánc találkozó
június 12-14. Papp László Ökölvívó Emlékverseny
június 14. Bizonyítványbuli – Hooligans könnyűzenei koncert
június 21. A nap ünnepe - Táncoljuk át az éjszakát (Szent Iván ünnepe)
június 27-28. Hajdúvárosok találkozója (Hagyományőrző fesztivál)
A részletes rendezvény kínálatról további információ a weboldalon található.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS