2018. július 23. hétfőLenke
26°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Minden, amire semmi szükséged, de legalább elég olcsó

G. L. 2014. március 10. 10:03, utolsó frissítés: 10:16

Mell alakú bögre és villogó feszület: a kolozsvári kínai üzletekben kerestük a tíz legabszurdabb és legfölöslegesebb tárgyat.


Tudod már, hogy mire nincs biztosan szükséged? Nem? Nézz teleshopot vagy menj be néhány kínai üzletbe. Garantáltan olyan tárgyakat szeretnének majd rád sózni, amelyek teljesen használhatatlanok. Kolozsvár legnagyobb, legőrültebb és legkínaibb kínai üzletét jártuk végig, hogy elkészítsük hajmeresztő válogatásunkat.

Tükrös vázaA kedvencünk a csavaros nyakú változat, amibe garantáltan nem tudunk még egy virágot sem beletenni. Különben a poharas változat sem semmi, és mindezeket 39 lejért vesztegetik. Őszintén, rablás!

JátékgitárÁltalában nem rajongunk a rettenetesen hamis zenélő kínai játékokért, de ez a gitár még rajtuk is túltesz. Konkrétan azért, mert a húrokat pengetve random módon szólal meg, hol igen, hol nem. Ha szól, akkor egy kis égő is világít, különben nem lenne az igazi.

Rózsás gyerekcipőkRuhákat nem akartunk mutatni, de amikor megláttuk ezeket a cipőcskéket, nem tudtunk ellenállni. Mindent visznek az óriási rózsáikkal.

Művirágos képVersenyben volt még néhány festmény is a falra akasztható kínai dekorációk között, de ez olyan szépen ötvözi az aranyozott keretű képek romantikáját a művirágok esztétikájával, hogy végül nem tudtunk ellenállni. Elképzeljük, hogy epekedhettek ti is ezért a képért.

Mércés valamiA pontos felhasználási módjára egyelőre nem sikerült rájönni, kommentben várjuk a javaslataitokat. Az biztos, hogy egy fekete, kör alakú mérőedényről van szó.

Rózsás, átlátszó tálkaEzek után tuti, hogy a rózsa az idei kínai divatnövény.

Hímzett zsebkendőMost emelje fel a kezét az, aki az elmúlt tíz évben textilzsebkendőt használt, ráadásul hímzettet!

Mell alakú bögreGyakorlatilag még bögreként sem használható, mert a mellbimbó hegyén lévő lyukon kifolyik a tartalma. Elég perverz.

Villogó feszületKomoly verseny volt a pirosan és zölden villogó hógolyós angyalka, a zölden és kéken villogó delfinek és a kéken virító feszület között, végül az utóbbi győzött, azt hisszük megérdemelten.

Mágneses függönyösszefogóElőször azt hittük, hogy mágneses hajcsat, majd miután kibontottuk jöttünk rá, hogy a függönyt lehet vele összefogni. Gyakorlatilag ugyanolyan szerepe van, mint egy darab spárgának, csak sokkal giccsesebb és drágább.


Szerinted melyik a legabszurdabb?

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS