2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Keressük az olimpia legsármosabb férfi sportolóját

2014. február 13. 09:52, utolsó frissítés: 14:10

Vajon a műkorcsolyázók mindent visznek? Vagy éppen a brutálisan férfias hokisok tarolják le a mezőnyt? Most minden kiderül!


A lányok után pedig jöjjenek a fiuk. Összegyűjtöttük az olimpia tíz szerintünk legsármosabb pasiját, lehet válogatni:

1. Aksel Lund SvindalA norvégok olimpiai bajnokából egyszerűen árad a férfierő. Lehet, hogy kopaszodik már, de a sármja egyszerűen a földbe döngöl.


2. Szabó MilánA magyar küldöttség átható tekintetű sífutója lehet, hogy nem fog aranyérmeket nyerni, dobogóra állni vagy egyáltalán olimpiai pontot szerezni, de ezeket a kék szemeket egyszerűen nem tudtuk kihagyni.

3. Jonathan ToewsA kanadaiak pimasz kölyökképű sportolója talán az egyik legférfiasabb (ha van ilyen?) versenyszámban érdekelt. A jégkorongcsapat tagjaként pedig nem is esélytelen az éremre, négy évvel ezelőtt is győztek.

4. Matteo GuariseAz olasz műkorcsolyázó talán többet szerepel a divatlapok címlapján, mint a dobogón, de ez ebben az esetben egyáltalán nem számít, sőt talán előny is. Most már csak a férfiasságáról kellene meggyőzzön, a szerkesztőségben ugyanis nem volt egyértelmű a sikere.

5. Henrik LundqvistGyakorlatilag minden hasonló tematikájú cikkben szerepel a svéd hokis. Férfias sármja megkérdőjelezhetetlen, viszont érzünk benne némi durvaságot is, ami nem mindenkinek tetszik a szerkesztőségben.

6. Mitchell WhitmoreAz amerikai gyorskorcsolyázó nem nagyon számíthat éremre Szocsiban, világversenyen eddig még soha nem került a legjobb tíz közé. Mi viszont beválasztottuk a tízes listánkra, innentől rajtatok múlik a győzelme.

7. Billy MorganA britek snowboardosa erősen megosztotta a szerkesztőségünk nő tagjait: abban szinte mindenki egyetért, hogy jó pasi, de többek szerint változtatnia kellene az öltözködési stílusán. Most tényleg kiderülhet, hogy a ruha teszi-e az embert.

8. Marcus HellnerErőteljes lobbi kellett ahhoz, hogy a svédek kétszeres olimpiai bajnok sífutója bekerüljön a válogatásunkba. Most kiderül, megérdemelten választottuk-e be az egyik szerkesztőnk kedvenc sportolóját.

9. Shani DavisAz amerikaiak gyorskorcsolyázója a szakág egyik sztárja, és nem mellesleg az egyik legszexibb versenyzője is. Hiába nyertek eddig minden gyorskorcsolyaszámot a hollandok Szocsiban, mi mégis az amcsi srácot választottuk.

10. Martin FourcadeA franciák újdonsült sílövő bajnoka nem tipikus férfiszépség, de a dús szemöldök, a mostanában nagyon menő borosta és a csillogó szempár minket levett a lábunkról.

Neked melyik férfi sportoló tetszik?


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS