2020. június 5. péntekFatime
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Keressük az olimpia legszebb női sportolóját

2014. február 12. 17:46, utolsó frissítés: 17:46

Sem a románok, sem a magyarok nem tartoznak az esélyesek közé a téli olimpián, de vajon a szépségversenyünkben megelőzik a világelitet?


A nyári összeállításunk sikerén felbuzdulva és a téli sportok szerelmesei iránti tiszteletből a szocsi olimpia kapcsán is megkerestük a világverseny legszexisebb női sportolóit. Szubjektív összeállításunk következik:

1. Lara GutA svájciak lesiklója egyelőre „csak” egy bronzot nyert a szocsi olimpián, de mi biztosak vagyunk benne, hogy a mindössze 22 éves sportoló nyerni fog, ha nem ott, akkor itt.


2. Anna SidorovaCsak azt sajnáljuk, hogy egyetlen mosolygós képet sem találtunk az oroszok női curling csapatának tagjáról. Bár győzelmi esélyei az olimpián nem igazán vannak (a legutóbbi világbajnokságon a 6. helyen végeztek), a szépségével még tarolhat.

3. Ashley WagnerBár már nyert egy bronzérmet a szocsi olimpián műkorcsolya csapatversenyben, mégis inkább a grimaszával került be a hírekbe. Bár szerintünk a szépségéről is lehetne beszélni.

4. Keszler AndreaGyakorlatilag megmenti a magyar nők becsületét, s a magyar női rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjaként akár az egész magyar küldöttség legjobb eredményét is elérheti. Ehhez nem kell mást tenniük, mint hogy a B-döntőben megelőzzenek egy csapatot.

5. Sarah HendricksonMég jó, hogy 2014-től a női síugrók is szerepelhetnek az olimpián, különben nem kerülhetett volna be az összeállításunkba, a mi legnagyobb sajnálatunkra. Ráadásul éremesélyesnek is számított, hiszen a tavalyi világbajnokságon első helyen végzett a normál sáncon. Most azonban be kellett érnie a 21. helyezéssel.

6. Silje NorendalSzocsiban nem nyert a hódeszkások slopestyle versenyében, viszont nálunk még mindig lehet első. A hirtelenszőke norvég lányra minden nő irigykedhet: magas, fiatal és csinos.

7. Tessa Virtue

A legbájosabb kanadai jégtáncospár női tagjának a beválasztásán nem sokat gondolkodtunk. Négy évvel ezelőtt aranyérmet szerezett a párjával, idén viszont már nem ők számítanak a legesélyesebbnek. Ettől még elragadó, sőt elragadóak, így bónusznak a párját, Scott Moirt is megmutatjuk.

8. Therese JohaugNégy évvel ezelőtt a norvég sífutóváltó tagjaként aranyérmet nyert Vancouverben, s idén is az esélyesek közé tartozik, de vajon csak azon a versenyen győzhet? Szerintünk nem!

9. Tina MazeA női lesiklás újdonsült olimpiai bajnoka nem egy vesztes típus. A szlovén atlétanő már többszörös világbajnok, összetett világkupa győztes, és több olimpiai érme is van már Vancouverből. Ha megszavazzátok, itt is nyerhet!

10. Tina WeiratherLuxemburg pillanatnyilag legeredményesebb alpesi sízője akár aranyat is nyerhet, de abban biztosak vagyunk, hogy a cukisági versenyben nálunk nagyon kinéz neki egy szép helyezés.

Neked melyik női sportoló tetszik?


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS