2019. október 20. vasárnapVendel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Indul a Box Populi – arcok harca

2013. június 26. 16:23, utolsó frissítés: 17:19

Végre kiderítjük, vannak-e erdélyi sztárok, és az olvasóink azt is eldönthetik, ki közülük a legnagyobb. Kieséses rendszerben mérkőzik meg 63 sztárjelöltünk, plusz az általatok javasoltak.


Vannak romániai magyar sztárok? Úgy döntöttünk, megnézzük. A Box Populi című többfordulós, kieséses rendszerű versenybe a Transindex és az olvasóink egyaránt javasolhatnak neveket, a győztesről pedig a Facebook-szavazataitok döntenek.

>> A Box Populi oldala >>

63 sztárjelölttel indítjuk el a Box Populit, ezek mellé július 2-ig várjuk a ti javaslataitokat - indoklással együtt - az oldal alján található komment-dobozba. A feltételek: élő, a romániai magyar közösségben dolgozó, vagy abban munkásságával hangsúlyosan szerepet vállaló személyeket vagy csoportokat lehet javasolni, a politikusok azonban kizárva. (A szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy a beérkező javaslatokból válogasson.) Július 3-tól élesben is indul a verseny, lehet készíteni a lájkokat!Hogy néz ki a verseny?

A teljes mezőnyből a selejtező során a 16 legtöbb lájkot begyűjtő sztárjelölt jut be az 1. fordulóba, ahol az első helyezett a 16.-kal mérkőzik meg, a 2. a 15.-kel, és így tovább, akárcsak egy sportbajnokság rájátszásában. Izgalmas párbajokra számíthatunk, és biztosan gyakran fog elhangzani a kérdés: hogy lehet összemérni egy filozófust egy énekessel, vagy egy szerzetest egy hokicsapattal? Csakis lájkokkal.

Akik különböző okokból kimaradtak

Nyilván, a listánk nem teljes, és nem is ez a célja. Olyan személyeket válogattunk be, akiket ismer a közösség, akiket tisztelünk, vagy akikről úgy gondoljuk, sok rajongójuk van. Erőss Zsolt és Lohinszky Loránd elhunyt, mielőtt véglegesítettük volna a listánkat, míg más, különböző okokból sztárnak tekinthető személyek, mint pl. Ütő Gusztáv vagy Magyari Tivadar politikai szerepvállalásuk miatt maradtak ki.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS