2018. június 21. csütörtökAlajos
28°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szöveg (részletek)

webszöveg:Bálint Ferenc (SZPI) 2001. november 07. 20:20, utolsó frissítés: 20:20


Keresd a hullám! (Anyám könnyű ólmot ígér 1.)

(...)
Kulturális szappanopera. Sütő András, Anyám könnyű ólmot ígér.
" -- András bácsi, András bácsi a béres felakasztotta magát.
Itt van Áronka a kés, eridj vágd le a kötélrű, de vigyázz ne a kötél közepit vágd el, hanem a szélinél, jó lesz még az a kötél valamire, ha nem másra, kompótótlekötni."
Őrizzük a magyar hagyományt. A népdal, az pontosan olyan, mint a herpesz, szájról szájra terjed.
Erotikos rádió


Kata vagyok. Géza bácsi, én most simogatni kezdem a bokám. Nem, az túl lenn van . Géza bácsi, mi van rajtad?
Há mi, há gumicsizma. Osztán rajtad mi van ?
A Géza, a Sándor, a József...
Amatőr rádió
Ooo... gyújtsuk be a számítógépet. Nem, az öngyújtóval. Aranka megjött? Nem . Akko megint nem tudunk kártyázni. Ups I didit again, I plajed vith jour hart. Klick. Működik a pause gomb. Upsz I didit again. Zoltán, ott nem tudsz kimenni, az nem üvegajtó, az tükör. Nem nyilik ki. Na jó, baltával kinyilik.
És kedves gyerekek. a studióban azért van ilyen bűdös, mert két évvel ezelőtt a Télapó beszorult a kéménybe, és azóta is ott van.

Nem zörög a paraszt, ha a szél nem fújja!

(...)
Híradó
Bűnözők törtek be a városi könyvtárba, de mivel pénzt nem találtak, mérgükben kiolvasták Jókai Mór összes műveit. Az egyik riporterünk meginterjúvolta az egyik elkövetőt.
Bejátszás:( riporter és a harisnyás fejű betörő)
Riporter: Akkor biztos nem fogsz megölni, amikor hátat fordítok?
Betörő: Én nem azért hordom a harisnyát a fejemen, mert betörő vagyok, hanem azért, mert nagyon csúnya vagyok. Annyira csúnya vagyok, hogy egyszer bementem egy barlangba és elköltöztek a denevérek.
Riporter: Akkor biztos nem ölsz meg?... Miért nem lettem agronómus... mondta az anyám, hogy legyek...Vigyázz, mert tudok karatézni.
Betörő: Nekem meg van pisztolyom.
Riporter: Cseréljünk.

The winner is...The winner is...Anyám könnyű ólmot ígér 2.

(...)
BF: Nem esik messze az alma a fájától.
Hideg volt a tajgán. Nagyon hideg volt. A pásztorlegény orrában megfagyott a tak*ny, de ő így is szereti. Itt élt egy Alma nevű orosz urihölgy. Alma nagyon gazdag volt. Övé volt az egész tajga. De Alma rühellte a tajgát. Kislány korában ültetett egy fát a kastély udvarába, és nagyon megszerette. Egy nap kozák harcosok támadták meg a birtokot. Ők is utálták a tajgát. Almát felkötötték a kedvenc fájára és otthagyták.
Telt-múlt az idő, amig a fán lógva az urihölgy a szagával odacsalogatta a helybéli juhászt. Az odament hozzá, és azt mondta:
-- Mi van kisasszony, egész nap csak lógatjuk a lábunkat.
Aztán röhögött. A kisasszony nem röhögött, mert nem volt humorérzéke, meg meg volt halva. Ekkor fogta a juhász a kését, elvágta a kötelet, Alma kisasszony pedig leesett a fa tövébe.
Innen ered a mondás: Nem esik messze az Alma a fájától.
(...)
TSZ: Szex, szerelem, gyengélkedés rovat. Nem az a kérdes, hogy hogyan vesztettem el, hanem az, hogy ki találta meg.
BSZ: Apukám mindig azt mondta, hogy a gazdagság lényegtelen. Úgyanugy lehet szeretkezni egyszobás lakásban, mint mondjuk kettő vagy három szobásban.
TSZ: Igen, de egyszobásban jobb, mert legalább látjátok egymást.
BF: Egy kedves történet jutott eszembe. Negyedikes voltam és a tanítónéni azt mondta, hogy rögtönzést irat, és hogy vegyünk elé egy darab papirt. Én mondtam neki, hogy nem tudok rögtönzést írni, mert egész éjszaka, hatalmas szexuális igénybevételnek voltam kitéve.
Mire a tanító néni azt mondta, hogy: "Nem baj Ferike, írhatsz a bal kezeddel."
(...)
BF: Dermesztő Gézuka mindig csunyán beszélt apám házában. Kivágtuk a nyelvét. Csönd. De ismét élesítem a kést. Miért? Gézuka csunyán ír.
(...)
Most egy showműsor következik. A címe: Az ember akinek a vonat levágta mind a két kezét.
Hölgyeim és uraim. A következőkben Csápolós Ádámot köszöntjük a studióban, akinek a vonat levágta mind a két kezét. Ádám tényleg levágta a vonat mind a két kezedet?
TSZ: Igen, levágta.
BF: De egészen biztosan levágta a vonat mind a két kezedet?
TSZ: Igen, egészen biztosan levágta mind a két kezemet.
BF: Mind a ketőtt?
TSZ: Igen, levágta mind a két kezemet.
BF: Fogadjunk megverlek ping-pongban.

"Engedjétek hozzám jönni a négereket!"

(...)
BF: Az én első szexuális élményem. Most az első szexuális élményemet fogom elmesélni, nem azt az első szexuális élményt amikor én egyedül, hanem mikor lánnyal. Gézukával is történt egy olyan, hogy negyedikes korában, tornaórán eltörte a csuklóját, és a riporter, akinek volt olyan mikrofonja, megkérdezte tőle, hogy :Gézuka, eltörted a csuklódat. Ez mit jelent a te életedre kivetítve? "Hát egy ideig a szex abbamarad."
A lányt úgy hívták, hogy Angéla. Jött hozzánk a barátnőjével. Egyszer átszól a másik szobából, hogy a sakktábla az amelyiken fehér és fekete mezők vannak. Mondom, hogy igen. Tíz perc múlva kimegyek, hát Imola és Angéla sakkozik a zongora klaviaturáján.

Kamu TV

(...)
Vers mindenkinek
Szavaló: "Emberségről példát, dicsőségről formát, mindeneknek ők adnak."
Igen. Ők a Backstreet Boys.

A falu trükkös gyereke
János: Én vagyok a falu késdobálója, bekötött szemmel dobom a kést.
Pityu: János bekötött szemmel dobja a kést. Miért dobod bekötött szemmel?
János: Nem birom látni a vért.

"Arabok tovább nem leszünk!"
(Részlet)

Arab diplomata: Manapság már az ember a hitét sem gyakorolhatja. Bementem egy non-stop könyvesüzletbe, hogy vegyek egy muzulmán imakönyvet. Kérdem:
-- Korán van?
-- Naná, ba*meg, még csak 6,30 !!!

(Szövegeink többi részét valaki leöntötte levessel, tehát még egy indok, hogy elgyere és élõben élvezd a Szomszédnéni Produkciós Irodát.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS