2020. április 7. keddHerman
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megnyitott a fesztiválzóna a Farkas utcában

fotók: Sebők Botond 2012. augusztus 16. 14:14, utolsó frissítés: 14:14

Tegnap délutántól ácsolgatták, kötögették, áramosították, ma pedig hivatalosan is megnyílt a Kolozsvári Magyar Napok fesztiválutcája. A színpad a Báthory líceum előtt található.


Tegnap délutántól ácsolgatták, kötögették, áramosították, ma pedig hivatalosan is megnyílt a Kolozsvári Magyar Napok fesztiválutcája. Idén teljes egészében lezárták a Farkas utcát, a színpad pedig a Báthory líceum előtt található.

Az utcában enni-inni, vásárolni lehet, délutántól pedig a koncertek is beindulnak: vasárnapig megfordulnak itt olyan, tehetségkutatókból ismert fiatal sztárok, mint Baricz Gergő, Szabó Ádám és László Attila, de fellép még a kolozsvári Karra és a gyerekműsorral készülő Szalóki Ági, és humoristák, mint Tóth Szabolcs és Zsók Levente.galeria_7788.jpg
Ez még a tegnap délutáni készülődés
galeria_7789.jpg
galeria_7790.jpg
Állványboglya
galeria_7791.jpg
Ez pedig már a mai fesztiválhangulat
galeria_7792.jpg
A felhozatal hasonlít a tavalyihoz: csecsebecsék, ruhák, kések, szuvenírek...
galeria_7793.jpg
Az ócskapiac viszont újítás


Szintén mostantól startolnak a Református Kollégium tornakertjében a gyerekprogramok: vasárnapig változatos tevékenységeket szerveznek a kicsiknek. A gyerekfoglalkozások alatt pedig gyűjtés folyik a hároméves Gergely Szidónia családjának megsegítésére, aki szombaton repült el Brüsszelbe, hogy májátültetést végezzenek rajta.
Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS