2019. június 19. szerdaGyárfás
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Az idei Mikulás-kínálatból

szerk. 2002. december 05. 17:22, utolsó frissítés: 14:31

Mikulás többféle van: mindenki hallott már fehérszakállú Mikulásról, gazdag Mikulásról, kéménybe szorult Mikulásról. Az utóbbi idõben azonban egyre gyakrabban bukkan fel egy új fajta: a kommersz Mikulás.

Miután minden játékát elkártyázta a sarki csehóban, a megvillanó bicskák látványától a Mikulás menekülőre fogta a dolgotMiután minden játékát elkártyázta a sarki csehóban, a megvillanó bicskák látványától a Mikulás menekülőre fogta a dolgot


Freeze-Mikulás hagyományos háziállataival. A virgáccsal idomított állatok most még nyugodtnak látszanak, de a tigris már nyalja a szája szélét.Freeze-Mikulás hagyományos háziállataival. A virgáccsal idomított állatok most még nyugodtnak látszanak, de a tigris már nyalja a szája szélét.


A Mikulás és játékkészítő manócskái. Az amerikai mítoszok közül a kólát, a jegesmedvét és a dzsipet már szokjuk egy ideje A Mikulás és játékkészítő manócskái. Az amerikai mítoszok közül a kólát, a jegesmedvét és a dzsipet már szokjuk egy ideje


FNI-Mikulás kilencmilliárdnyi csokipénzzel a zsákjában.FNI-Mikulás kilencmilliárdnyi csokipénzzel a zsákjában.


Somebody is watching you, avagy: Mikulás, ne lazsálj, mert itt a nagytestvér.Somebody is watching you, avagy: Mikulás, ne lazsálj, mert itt a nagytestvér.


Édi-Miki, cukorfalat!Édi-Miki, cukorfalat!


Mona Lisa-Mikulás a virág- és 
<br />
palántaosztályon. Figyeld a tekintetét,
<br />
és fejtsd meg leírhatatlan mosolyát!Mona Lisa-Mikulás a virág- és
palántaosztályon. Figyeld a tekintetét,
és fejtsd meg leírhatatlan mosolyát!
Ha az Isten újabban Alanis Morisette,
<br />
mit várhatunk a Mikulástól? 
<br />
(Esetleg, hogy legyen keze?)Ha az Isten újabban Alanis Morisette,
mit várhatunk a Mikulástól?
(Esetleg, hogy legyen keze?)


Mennyasszony-Mikuláska talpig fehér rénszarvasszőrben. Az árcédula ne tántorítson el senkit, nem sok ez egy ilyen remek nippért, ami szuperül mutat majd a balerináink és részeg koldusaink között.Mennyasszony-Mikuláska talpig fehér rénszarvasszőrben. Az árcédula ne tántorítson el senkit, nem sok ez egy ilyen remek nippért, ami szuperül mutat majd a balerináink és részeg koldusaink között.


"A számból vetted ki a szót, te kislány!"
"Mikulás meghalt" (Disney)


Szerbusztok gyerekek ho-ho-ho, én vagyok a Mikulás ho-ho-ho, hoztam nektek sok szép ajándékot ho-ho-ho, ő a kedvenc kutyusom, Amália ho-ho-ho, vagy ezt már mondtam ho-ho-ho?!Szerbusztok gyerekek ho-ho-ho, én vagyok a Mikulás ho-ho-ho, hoztam nektek sok szép ajándékot ho-ho-ho, ő a kedvenc kutyusom, Amália ho-ho-ho, vagy ezt már mondtam ho-ho-ho?!


Jóindulatúaknak: Jazz-Mikulás. Rosszmájúaknak: a helyi tűzoltózenekar trombitásaJóindulatúaknak: Jazz-Mikulás. Rosszmájúaknak: a helyi tűzoltózenekar trombitása


Állandóan káromkodó, ezért letakart szájú Mikulás. A gyártási hiba miatt árleszállított! Figyeljük a kezét, mert üres! Állandóan káromkodó, ezért letakart szájú Mikulás. A gyártási hiba miatt árleszállított! Figyeljük a kezét, mert üres!


Halász-Mikulás Adidas-csónakkal. A két számmal nagyobb nadrágú, és a fél számmal kisebb sapkájú Mikulást nyáron közlekedési rendőrként alkalmazzák.Halász-Mikulás Adidas-csónakkal. A két számmal nagyobb nadrágú, és a fél számmal kisebb sapkájú Mikulást nyáron közlekedési rendőrként alkalmazzák.


Munka közben etyepetyélő Menő-Miki. Vagy lehet, hogy az igazi (pirossapkás) Mikulás tulajdonképpen a nõ? Munka közben etyepetyélő Menő-Miki. Vagy lehet, hogy az igazi (pirossapkás) Mikulás tulajdonképpen a nõ?


A sok rumoscsoki-cipelésbe belefáradt, a Bahamákra napozni vágyó Mikulás.A sok rumoscsoki-cipelésbe belefáradt, a Bahamákra napozni vágyó Mikulás.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ÉletmódRSS